上一頁下一頁
發新話題

桑拿妹與髮郎妹的分別

收藏  |  訂閱
134  29.8k

可能仁安兄的要求,無小弟咁高呀!

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-3-8 02:36 PM 發表 查看引用來源
子洋兄所言什是

奈何仁安膽小如貓,只能偷跳片刻
回覆:可能仁安兄的要求,無小弟咁高呀!好又一餐,唔好又一餐。

講真『色膽』是獵靘必備的心理質素!色膽可包天,如曹操般,才成!

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-8 07:05 PM 發表 查看引用來源

回覆:可能仁安兄的要求,無小弟咁高呀!好又一餐,唔好又一餐。

講真『色膽』是獵靘必備的心理質素!色膽可包天,如曹操般,才成!
多謝師兄用心分享:smile_38:

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-8 12:18 AM 發表 查看引用來源

回覆: 桑拿及K場都有,食肆也不錯!
            但上下沙已不見髮郎。沙咀才有。
上沙邊間k好玩:smile_38:

回覆 63# 的帖子

子洋兄,我也曾經中了招是庖疹,但至今未斷尾!常常翻發!能否幫忙,告訴你的經驗是如果醫好!謝謝!可以pm我的答案嗎?

不知道!

引用:
原帖由 希亞路 於 2011-3-8 07:24 PM 發表 查看引用來源

上沙邊間k好玩:smile_38:
回覆:不知道,自問是cheap精,多幫襯髮郎,間唔中桑拿。

嘩!乜師兄咁慘呀!

引用:
原帖由 jameswinroy 於 2011-3-8 07:48 PM 發表 查看引用來源
子洋兄,我也曾經中了招是庖疹,但至今未斷尾!常常翻發!能否幫忙,告訴你的經驗是如果醫好!謝謝!可以pm我的答案嗎?
回覆:癢痛交煎的感覺真不好受!我是約2008年令嘢的,吃了淺監色的特效藥,
           聽醫生講,您唔理佢自己都會好,但會常常翻發:smile_o03: 。所以要把握第一次生的時候,
           吃藥,趁病毒未late入您的T細包前,殺死牠們,如果俾佢late入去d T細包到,
           就很難 kill 到,咁就手尾長了:smile_o14: 。
           所以我平時都會檢查下体,有無異樣,趁早醫!

師兄為今之計,只有每次翻發都要吃藥,希望續d續d kill 下d菌,及生活要正常,
           保持身体健康,因如果有其他病如糖尿病,會令病情更嚴重。

好好保重呀!師兄!同埋在此,勸各位師兄,吹簫時都要帶套!

在此多謝各師兄支持本帖!

本帖開始到今,有很多師兄發短消息支持本帖,
由於內容涉及私隱及露骨,故不便在此透露內容。

請各師兄,路過不吝發帖回覆,支持賜教下!

回覆 86# 的帖子

子洋兄,你說那個淺藍色的藥,能否給我詳細,以便我去購買,感謝不已!

引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-4 02:17 AM 發表 查看引用來源
各位Brother您們好

小弟出來玩已十多年,如果喜歡口舌服務桑拿店較好
但要青春美麗的,就要幫襯髮郎妹了。
可能靚女受不住桑拿的艱苦培訓吧!
有咩好介紹呢:smile_o05:

嘩!都成兩年了,藥沒留低了。

引用:
原帖由 jameswinroy 於 2011-3-9 01:36 PM 發表 查看引用來源
子洋兄,你說那個淺藍色的藥,能否給我詳細,以便我去購買,感謝不已!
回覆:以師兄的情況,花錢看醫生難免。我之前看開嗰個醫生2359-9686
           您亦可以上網看看中環有d乜好醫生。嘩!您仲自己買藥吃!咁可能令d菌kill 唔哂之餘,
           餘孽仲有抗藥性,咁仲大鑊喎!
           平時沖完涼,用風吹干,再用爽身粉,就可減輕情況。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆