上一頁下一頁
發新話題

有失必有得..><"1.2.3集已出~[ P.6 85#][P14.198#]

收藏  |  訂閱
251  32.4k

快快繼續講啦 好想知呀

waiting for part 2

引用:
原帖由 ohGod~ 於 2011-3-3 02:13 PM 發表 查看引用來源
....渣緊d新鮮既出黎了.......
咁你渣到幾時呀!! 等到頸都長喇...快d出野啦!:smile_38:

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-3-3 05:32 PM 發表 查看引用來源

咁你渣到幾時呀!! 等到頸都長喇...快d出野啦!:smile_38:
你好似好渴喎

PART  2  ~~

2上期講到....個女仔可能太尊注要離開果幾條仔既區域..佢無唯意後面有人.佢仲唔望後面一路向後跳...

最後佢唔覺意撞親我了...當然..我知道佢背住我敢向後跳..一定會撞島我啦...

係當時我當然無避開佢啦.我仲行到等佢背隻對正我既位置.企係島等佢撞島我..:smile_30: <唔知大家想唔想像得到當時竟情況呢<....

之後佢背隻撞正我心口度...當佢接觸到我心口之際,佢失去平衡敢差唔多想跌洛地下..當時我立刻用手捉住佢手臂扶番塭佢....

其實係當時既角度我扶住佢條腰會比較色合.但我又廢事好狼死敢...so就扶住佢隻手,..當佢個人企番塭既時候,我就有風度地放開我隻手..

係果個時間我同佢你眼望我眼...完來近望佢真係好靚傢.....之後佢對住我口upup緊,因其實舞池好吵....雖然我同佢個身位都好近..
但我都完全聽唔到佢講咩..敢我就用身體語言講比佢知我聽唔到你講咩啦..:smile_27:

之後佢再行近d..佢欖住左我敢,係我耳仔邊講......佢話:sorry呀.我有無整到你呀....我話:我無事呀...你叫咩名呀~?....

佢話:我叫may.你呢~?.我話:我叫呀sam呀...你成日係度玩傢~?.佢話:一時時啦,我未見過你既?..

我話係呀醫家好小玩了..有fd生日先會出黎玩....當時佢個身隻香水.都幾有品味...<<<好仲意呀:smile_13: :smile_13:

之後突然我感覺到有條友係我後面跳得好大動作,係敢撞到我.我就回頭望..完來係呀東...:smile_27: ..

當時呀東好主動直接敢同呀may講話:hallo 我係呀sam個FD..呀may... 就:點點頭話 :hallo.....

之後呀東就開始同呀may 跳得俞黎俞close~...佢好似想yo  呀may  ..:smile_27:

但呀東跳得俞埋既時候.我feel到呀may  唔係好like同佢玩...之後呀東仲突然間欖住呀may條腰跳........

當時我心諗.雖然我都幾 like 呀may..但我又唔鍾意同自己d fd 爭野食....:smile_42: [雖然我個fd擺明同我爭野食]

...我見呀東禁狼死敢圍住條女,敢我就同佢地講,...我返梳化先..你地玩住先.....

之後我就一個人行返梳化...係果個時後,個舞池真係好鬼爆..我要出返去都要撥開每一個人...唉...:smile_39:

懷著失洛的心情敢迫番出去個舞池度..當時係我前面有條mk仔..左住我去路..佢又係好鬼大動作敢跳舞..又唔很比我過喎..
敢我就醋醋地敢,好大力敢推開佢,無理佢就一直行............之後突然後面有條友,捉住我隻手.....心諗.......賴野..........
當時可能飲左d酒...個人都幾大膽...就回頭睇下個mk仔係咪想吵架..............

回頭一望捉住我隻手條友原來係 呀may   ..................................................................................................待.........................part 3 >>>[p14 198#]     支持既幫幫手按 [推薦]

引用:
原帖由 墮山豹 於 2011-3-3 04:45 PM 發表 查看引用來源

遲多排制水添!!

大量供應..:smile_30:

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-3-3 05:32 PM 發表 查看引用來源

我比你搞到出左啦......:smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 beast74mo 於 2011-3-3 04:48 PM 發表 查看引用來源
快快繼續講啦 好想知呀

thx your support

引用:
原帖由 fungduck 於 2011-3-3 05:29 PM 發表 查看引用來源
waiting for part 2
thx your support

support~~~ waiting part3~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆