上一頁下一頁
發新話題

同日本老闆扑part2 P.14part3 P.33/(相)戰衣P.1

收藏  |  訂閱
552  143.5k

妳得嘅 b 姐~~~~hehe
引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-25 07:41 PM 發表 查看引用來源

你估我真係性愛達人咩???總有d野我覺得有難度架麻:smile_19:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-1-25 07:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: :smile_40: 唔知le...
我連最私密既野(口)你都睇過la,你有咩唔知呀

引用:
原帖由 熟男 於 2011-1-25 07:49 PM 發表 查看引用來源
妳得嘅 b 姐~~~~hehe

豬公有6吋長,其實深喉果時真係辛苦,頂到喉嚨頂超想嘔,
不過依家叻左喇,可以chok好多下都唔嘔

玩到好激喎,,,,support 呀

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-25 07:37 PM 發表 查看引用來源

講真丫,skill好,短d幼d都無所謂
而且呢d size易深喉口爆,長粗硬比較難含
咁又係,有技術的,用手都已經可以令妳高潮叠起.
太長只會插到唔舒服,真係要遇到啱自己SIZE的真係好難

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-25 07:52 PM 發表 查看引用來源

豬公有6吋長,其實深喉果時真係辛苦,頂到喉嚨頂超想嘔,
不過依家叻左喇,可以chok好多下都唔嘔
黎D未叫技術囉~~~~

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-25 08:01 PM 發表 查看引用來源

咁又係,有技術的,用手都已經可以令妳高潮叠起.
太長只會插到唔舒服,真係要遇到啱自己SIZE的真係好難
又或者奶西,我都覺得好舒服~~~~~~~~~
有d女仔朋友話,比條粗x插完,會好痛,不過可能我太多水喇,又ok~~~

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-25 08:02 PM 發表 查看引用來源

黎D未叫技術囉~~~~
苦練良久架,不過見到男友開心咩都抵返晒~

食晒d日本腸...:smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-25 07:50 PM 發表 查看引用來源

我連最私密既野(口)你都睇過la,你有咩唔知呀
我唔想睇..你快d轉:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆