上一頁下一頁
發新話題

久違了....Office開戰

收藏  |  訂閱
122  15.4k

正到爆!!!仲有無下回....

Office 搞野緊係激啦,我都想試下。

引用:
原帖由 manppp2004 於 2010-11-9 11:29 PM 發表 查看引用來源
:smile_39:  真係咁易O係公司做?
我公司冇可能... :smile_39: :smile_39:
夜蘭人靜之際...正是搞野之時...:smile_47:
係公司搵到個死角位...自然可以為所欲為

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2010-11-10 12:10 AM 發表 查看引用來源

你就正啦~~ 爽死~~

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2010-11-9 07:34 PM 發表 查看引用來源
hello:smile_15: ...好耐無係度出post...見今日有時間,又心情靚,無野做上黎同大家分享下啦~
文筆唔好...請勿見怪呀:smile_35:
(no photo,如果你入黎係諗住我會post相的話,你可以走人,唔洗睇落去啦~因為我怕男朋友仔 ...
thx for sharing!!
你公司有冇"食蕉"來巡門口嗎?

引用:
原帖由 Water_man 於 2010-11-10 12:17 AM 發表 查看引用來源

thx for sharing!!
你公司有冇"食蕉"來巡門口嗎?
有架......不過我個位係最入面....唔會見到~同埋個D食蕉都知我晚晚例牌OT,見到有燈光都唔會撞入黎問既

妳男朋友就正XD~~

係OFFICE大戰...係咪好刺激...

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2010-11-9 09:02 PM 發表 查看引用來源

andy哥!好耐無見

多謝你支持

不過我懷疑你已經唔記得我係邊個...我潛左水成年幾:smile_35:
如果唔記得妳又點會咁大聲支持妳呀,妳估我係人都支持架咩衰婆(雖然妳個MSN巳經冇ON~~")

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2010-11-10 12:10 AM 發表 查看引用來源

不如我上你公司仲好啦 :smile_47:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-11-9 10:53 PM 發表 查看引用來源

我會用支野向上頂住..唔比你放

88b豬
好核突:smile_27: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆