上一頁下一頁
發新話題

究竟係上去洗錢既做莊,抑或係收錢既話事

收藏  |  訂閱
232  28.7k

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-14 11:15 PM 發表

閒談莫說人非,唔攬駛攬樣:smile_o10:  
d 台習俗....冰個不在講冰個:smile_42: :smile_30:

引用:
原帖由 qas123 於 2010-9-15 02:35 AM 發表
沙嘴貢多柒頭去救國…全頼你
這句說話是讚美嗎

引用:
原帖由 吹水~常樂 於 2010-9-14 11:56 PM 發表 查看引用來源

快樂就是看到你們一啤一啤......而我:smile_19:
甘今晚同你啤番兩啤:smile_15:

永遠都係供求率... 求過於供,西場做庄...供過於求,客人話事

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-9-15 09:08 AM 發表 查看引用來源

這句說話是讚美嗎
引用:
引用:
原帖由 qas123 於 2010-9-15 02:35 AM 發表 [url=http://www26.188channel.com/images/common/back.gif]http://www26.188channel.com/images/common/back.gif[/url]
沙嘴貢多柒頭去救國…全頼你
甘去D柒頭場救國叫乜野

引用:
原帖由 劈炮 於 2010-9-15 11:43 AM 發表 查看引用來源
永遠都係供求率... 求過於供,西場做庄...供過於求,客人話事
求過於供,西場做庄

甘咪去東場lor.....大腩把場

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2010-9-14 01:13 PM 發表 查看引用來源
同一屋簷下,又怎會好像簷前滴水(滴滴一様)

星期六唸住番屋企炆豬肉,點知大雄打電話來,話約左教官同沙灣長老去沙咀 Noon K,咪約埋陳老友,四點鐘去到,唔係嘛:smile_27:

就係D台 ...
跟住看見有個Ching比女女除衫,我咪替佢格手,俾佢女女中左兩下天靈蓋,三下雞心,而家仲痛緊    

相見未相識,見義勇為,可見值得相交朋友。下下中內傷都幾甘喔。。苦中帶樂。。樂而忘返。。值得值得:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2010-9-14 01:35 PM 發表 查看引用來源

係blackhennessy啊............
:smile_30: 黑雞。。我終於發現左你係到啦

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2010-9-14 01:42 PM 發表 查看引用來源

果晚飲到wing wing地........都唔記得自己係唔鐘意跳舞:smile_35:
:smile_40: :smile_40: 俾班囡囡罐到WING晒。。忘記左自己唔識飲酒,仲唔鍾意跳舞,不過唔緊要,玩得開心唔好理會其他野

引用:
原帖由 hoho777 於 2010-9-14 04:38 PM 發表 查看引用來源
支持費蛇包膠,長空兄系咪仲系飲六茶?:smile_30:
:smile_30: 我見到個杯似茜奶鮑汁多D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆