上一頁下一頁
發新話題

剛旅完行回來 (無咩 sex)

收藏  |  訂閱
237  27.9k

last 果張真係好正:smile_22:

果邊D野咁平  典解仲買街邊貨呀
我過到去都鍾意買埋一籮底褲 :smile_35: :smile_35: :smile_35:

咁都唔引人真係唔知咩叫引人入性啦!最尾果張正呀!

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2010-8-11 04:28 PM 發表 查看引用來源
淨係 last 果張.....都超標完成引人入性呢個目標 la :smile_47:
無錯,淨係睇相都夠晒引人入性啦,重有,樓主去得旅行,應該唔只甘少相既,嘻嘻。。。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2010-8-15 06:52 PM 發表 查看引用來源

無錯,淨係睇相都夠晒引人入性啦,重有,樓主去得旅行,應該唔只甘少相既,嘻嘻。。。

http://img.photobucket.com/albums/v213/samwahchan/157395566.jpg http://img.photobucket.com/albums/v213/samwahcha ...
係得gum多,hehe
你操到好fit wor

引用:
原帖由 @巴閉 於 2010-8-15 03:20 PM 發表 查看引用來源
果邊D野咁平  典解仲買街邊貨呀
我過到去都鍾意買埋一籮底褲 :smile_35: :smile_35: :smile_35:
D名牌又唔算特別平,反而街邊既超平超搶手

引用:
原帖由 mncy 於 2010-8-16 02:02 PM 發表 查看引用來源

D名牌又唔算特別平,反而街邊既超平超搶手

慳妹

引用:
原帖由 mncy 於 2010-8-11 04:24 PM 發表 查看引用來源
剛剛果個星期去完泰國,果度幾好玩家,shopping 買左唔少野,hee hee :smile_o13:

其實都無咩特別,老問題-->好難濕 依然存在,真係無咩辦法
今次旅行只係帶左個震蛋去,發覺其實放係妹妹度一路震一路做都幾舒服 ...
這種「泰式自由行」,行程簡單但「點點」到肉呢!正呀!

引用:
原帖由 bebe-cc 於 2010-8-15 11:18 AM 發表 查看引用來源

你攪到我真係好想摸你麻,

連我個壞蛋都係咁講:smile_o05::smile_o01::smile_o11:
BB 都識?

引用:
原帖由 mncy 於 2010-8-11 04:24 PM 發表 查看引用來源
剛剛果個星期去完泰國,果度幾好玩家,shopping 買左唔少野,hee hee :smile_o13:

其實都無咩特別,老問題-->好難濕 依然存在,真係無咩辦法
今次旅行只係帶左個震蛋去,發覺其實放係妹妹度一路震一路做都幾舒服 ...
"mncy"~睇妳D相妳應該係戰鬥格,做妳條仔真好玩,妳今年幾大啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆