上一頁下一頁
發新話題

15/7/2010 CP火車站險被搶頸鍊經過

收藏  |  訂閱
95  6.2k

引用:
原帖由 碧眼狐狸 於 2010-7-30 05:16 PM 發表
識做?識做乜呢??:smile_41:
:smile_o05: 唔好移樹~~

老實講,上大陸重帶乜鬼金錬!唔好話金錬,之前試過有朋友响正中原街個十字架口打的,點知比人搶咗個電腦袋,又係一拍佢左邊,跟住有人响右邊搶,好在我朋友D貴重野响個背包道,個電腦袋得幾份佢間廠D產品目錄,同份舊報紙,可能最貴就係個舊電腦袋! 真好彩!

個條鍊係我朋友由細戴到大嘅!重係佢已經仙遊嘅奶奶俾佢!佢已經將d衫扭全扣上、唔知個肥佬點睇到:smile_o04:

引用:
原帖由 碧眼狐狸 於 2010-7-30 05:59 PM 發表 查看引用來源
個條鍊係我朋友由細戴到大嘅!重係佢已經仙遊嘅奶奶俾佢!佢已經將d衫扭全扣上、唔知個肥佬點睇到:smile_o04:
咁無計喎,叫你朋友以後小心D啦!佢就咁搶都無所謂,最驚見到你有金錬,攞把刀出來重死呀!

人地係尊業人士,隻眼連你著乜低褲都可能睇到呀!

我念個肥佬搭佢膊頭時攠到條金鍊:smile_o14:

引用:
原帖由 碧眼狐狸 於 2010-7-30 06:13 PM 發表 查看引用來源
我念個肥佬搭佢膊頭時攠到條金鍊:smile_o14:
一搭就落手...神偷黎喎:smile_o14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-30 06:14 PM 發表

一搭就落手...神偷黎喎:smile_o14:
可能暗戀咗佢好耐呢~~:smile_o08:

唔係掛:smile_o03:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-30 06:16 PM 發表 查看引用來源

可能暗戀咗佢好耐呢~~:smile_o08:
佢目標唔係你個fd條鏈,係你個fd個後花園:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:

不過CP近幾年,D治安真係越來越差!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆