上一頁下一頁
發新話題

鬆腿!要鬆埋第三條腿.

收藏  |  訂閱
125  18.8k

飛機好野...飛機萬歲~:smile_o12:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-29 07:11 PM 發表

佢一陣又去德強記度投訴你啊!:smile_30:
槓攬驚人舉

就唔會入嚟 討論 區啦:smile_38:

如果有ching 500都肯比,真係好on99

引用:
原帖由 reddog999 於 2010-7-29 12:46 PM 發表 查看引用來源
好多ching話響水立x做鬆腿隨時都會同你鬆埋第三隻腳,仲打埋機機.
我之前去過呢間嘢做鬆腿,仲入vip房做,果啲技師隻手,響你細佬邊皮周圍,
推吓卒吓!真係谷到細佬行曬,但最終都係有得谷,冇得 ...
嗱...唔腩係得禾一個話膠你on9架...好腩多人都話你on9...空月瀨瘋...未必毛因架...自己今晚棟膠床品腩下啦...蒙腩:smile_o07:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-29 07:29 PM 發表 查看引用來源

槓攬驚人舉

你都係比我扣多咗100分啫,唔好响度扮勁喎!:smile_o01:

引用:
原帖由 reddog999 於 2010-7-29 12:46 PM 發表 查看引用來源
好多ching話響水立x做鬆腿隨時都會同你鬆埋第三隻腳,仲打埋機機.
我之前去過呢間嘢做鬆腿,仲入vip房做,果啲技師隻手,響你細佬邊皮周圍,
推吓卒吓!真係谷到細佬行曬,但最終都係有得谷,冇得 ...
話你有米定on9呢!

Thanks for your remind $500!!!

屌,500蚊? 不如調番轉我幫條女"卒"碟,佢比番5舊我仲願

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-29 07:29 PM 發表 查看引用來源

槓攬驚人舉

ching個簽名條女好索,請問叫乜名?:smile_o06:

五舊水......捉隻老鼠:smile_55: :smile_55:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆