上一頁下一頁
發新話題

舊同學個靚外母 (updated)

收藏  |  訂閱
199  110.0k

引用:
原帖由 aerofolt 於 2010-7-5 12:43 AM 發表 查看引用來源
你讓我想起一套電影:smile_o10: ......American Pie haha:smile_30:
haha:smile_30: 係ar`

咁你有冇打算yo佢....叫佢個女返黎住再吉埋佢個女

或者.....叫佢個女返黎住....等你個fd行開左

一個有心但扮唔為意既舉動...扑俾佢個女睇:smile_o05:

引用:
原帖由 wildfire01 於 2010-7-5 06:50 PM 發表
good report! support support! 玩後庭,I like it..佢係第一次玩肛交?
No, 後花園佢玩過 .

但佢比較特別, 後面和前門差不多緊, 玩前門佢好享受, 但她覺得玩後花園高度刺激.

佢慣例果餐特別 Hi  先開放後院, 究竟不可沉溺小菊花太多.

女人畢竟需要寵愛, 有男人愛的感覺, 有男人關心+欣賞的感覺 :smile_34:

引用:
原帖由 goodwish 於 2010-7-5 10:24 PM 發表
咁你有冇打算yo佢....叫佢個女返黎住再吉埋佢個女

或者.....叫佢個女返黎住....等你個fd行開左

一個有心但扮唔為意既舉動...扑俾佢個女睇:smile_o05:
無同佢個女玩

很簡單: Aunty 單身, 亞女就結左婚, 玩需要有品.

鄙人怕我同學切我周周:smile_34:

引用:
原帖由 mu2010 於 2010-7-5 01:18 PM 發表
wow, 師兄寫得好正, good experience!
多謝支持, 真實的故事很容易寫, 不是老作.

但有一段時間了, 細節很難快速想起, 因此我不斷更新.:smile_34:

引用:
原帖由 YeYeCouple 於 2010-7-5 02:18 PM 發表

佢這個年紀,仍有M嗎?你們有冇戴condom呢?
她有無M嗎?我不知道. 但她時時按醫生處方女性補藥.

與她玩不喜歡戴 dom dom, 我用避孕套將會需要很長時間先出野, 也感覺不到佢裏面既溫暖.:smile_34:

引用:
原帖由 Ice-man 於 2010-7-5 08:23 AM 發表

你還會keep住找她嗎?

仍然保持聯繫我的facebook :smile_34:

熟女,正啦~夠味道啊:smile_34:

繼續支持你:smile_35:  重可以唔帶套完全感覺到佢裏面既溫暖 正:smile_47:

post more please, thirsty now.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆