上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 13

收藏  |  訂閱
1.7k  38.7k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-13 03:43 PM 發表 查看引用來源

你又幾有定力喎:smile_35:
都唔關定唔定力事 :smile_o03:

而家比人管住想唔定都唔得啦, 你知我住深圳架啦, 有事忙起上黎唔想上上落落, 一個月都有幾日要係廣州過夜, 一決定過夜班衰仔就一定話為我CALL馬去唱K, 實情佢地晚晚去啦, 夜晚冇野做唔通唔去咩, 其實我心裡不知幾開心, 不過差唔多十一二點就要報到, 上次見到件岩既想帶走, 不過貴!!!! 埋單坐台話係MODEL要四舊, 乜七都係叫MODEL :smile_o14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-13 03:50 PM 發表 查看引用來源

其實我一直都係採取〔敵不動,我不動〕的態度,你覺得要主動出擊嗎
當然啦, 敵不動你不動........咁你以後都唔洗動了:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-13 03:53 PM 發表 查看引用來源
現在玩除了要平衡洗費之外重要計算精子分配.....唉!
我都想有得自行分配 :smile_o14:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-13 03:56 PM 發表 查看引用來源

而家比人管住想唔定都唔得啦, 你知我住深圳架啦, 有事忙起上黎唔想上上落落, 一個月都有幾日要係廣州過夜, 一決定過夜班衰仔就一定話為我CALL馬去唱K, 實情佢地晚晚去啦, 夜晚冇 ...
唔叫M0DEL唔通叫企街咩 ,又靓又有FEEL就去馬:smile_47:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-13 03:56 PM 發表 查看引用來源

而家比人管住想唔定都唔得啦, 你知我住深圳架啦, 有事忙起上黎唔想上上落落, 一個月都有幾日要係廣州過夜, 一決定過夜班衰仔就一定話為我CALL馬去唱K, 實情佢地晚晚去啦, 夜晚冇 ...
我就係怕比人管住囉:smile_19:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-13 03:56 PM 發表 查看引用來源
當然啦, 敵不動你不動........咁你以後都唔洗動了:smile_30:
因為我一直都冇諗過係夜場搵女朋友,只當係洩慾既地方:smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-13 04:01 PM 發表 查看引用來源
唔叫M0DEL唔通叫企街咩 ,又靓又有FEEL就去馬:smile_47:
VAN仔覺得唔值呀:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-13 03:45 PM 發表 查看引用來源

煎兄都係精算師黎架:smile_o12:
我其實鋪鋪止蝕 :smile_o16:

禾中2反FEEL

禮問K哥就G

講FEEL 私家菜 巧L晒錢費神

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-13 04:05 PM 發表 查看引用來源

因為我一直都冇諗過係夜場搵女朋友,只當係洩慾既地方:smile_35:
唔係叫你找女朋友宜係將佢私有化,感覺會好唔同架

其實 約出黎 食下野 唱下K 行下公園 幾巧Y

L咁多做MOOD

行街買野就免啦 :smile_o07:

不過禾L你都接受5到架啦

例如同禮一齊

有人打比企CALL中 禮煎係矛野 :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆