上一頁下一頁
發新話題

瞞住男朋友愛上一個不愛我的人,仲不斷同佢做唔住男友的事 (P2 #17 Updated)

收藏  |  訂閱
140  63.8k

引用:
原帖由 roby0821 於 2010-3-27 10:40 AM 發表 查看引用來源
香港真係咁大生活壓力:smile_41: :smile_13: 咁多人思覺失調既~:smile_30:

人地好慘掛, 所以想找些同病相憐的人

引用:
原帖由 wcday 於 2010-3-27 12:11 PM 發表 查看引用來源
好多新手
好丫多d新景象

引用:
原帖由 [email protected] 於 2010-3-27 09:10 AM 發表 查看引用來源
舊 post翻作.........
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10892241&extra=page%3D3
haha...勁呀:smile_o12:
咁都揾到你係得嘅

睇完先知俾人呃左~~

回覆 7# 的帖子

只想講,妳係妳男友發現之前,同佢分手,唔好再傷害佢,我相信妳日後會好過d!!
至於妳同妳個sp,我相信妳好清楚,he just treat u as SexMate which may share wz his friend!!!!!!!!!!!!!!!But cant help!!! 妳已被迷惑
希望妳可以早日搵到真正嘅自己,all the best!!

都話咗個個女仔都係睇樣先架啦!幾快手!

深表同情:smile_24:
引用:
原帖由 roby0821 於 2010-3-27 10:40 AM 發表 查看引用來源
香港真係咁大生活壓力:smile_41: :smile_13: 咁多人思覺失調既~:smile_30:

引用:
原帖由 [email protected] 於 2010-3-27 09:10 AM 發表 查看引用來源
舊 post翻作.........
http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D3
嘩,好勁
咁都搵到

搞到我晒左咁多心機諗住點醒佢= =
原來係假既

枉我信妳,又係抄人!算吧啦!妳唔喺隔離版攞啲故仔過嚟post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆