上一頁下一頁
發新話題

我空虛,我寂寞!!我做錯事…(無咩sex嘢)

收藏  |  訂閱
293  21.4k

very good story

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-9 05:06 PM 發表 查看引用來源
由喉嚨燒到落心...個頭堅痛....
好自為之呀:smile_o01:

thanks for sharing

講比GF知!!??
當然是唔講啦! 咩都唔好同GF講呀!
自己知咩事就得啦! 不要去煩那麼多!
學D C兄說話,唔好在工作地方(呵)就得啦~~

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-10 12:03 AM 發表 查看引用來源
如果同個女仔拍拖
一有唔啱就搬啲親戚出黎
咪慘過奴隸

極有呢個可能性-,-!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-9 03:27 PM 發表 查看引用來源
跟著佢q住我手入去,坐喺我隔離,但佢隻手一停咁玩支”五粮液”串我,我無佢咁好氣,行開一邊食煙打電話俾女朋友,到開席時我枱面支”五粮液”已經得番1/3….oh my god,死得…已經就住飲,,但要跟 ...
”五粮液” 我最多都係五杯仔...再多都會死 ...

樓主飲完都可以起晒機..

勁呀

冇咩野睇, 不過寫得好好,
SUPPORT AH.

多謝!!blondie,公主,sa女,mncy,崎小姐,軍曹哥,海砵兄....sorry未能盡錄anyway多謝各位各位支持,同意見,經過今次之後我諗我一定要做一個真真正正有責任感嘅男人...多謝大家!!!有d聲音話我蠢無下文,有d聲音話我咁做唔係男人,有d聲音話我做得好咁都可以突然清醒過嚟.....不論任何聲音,種種意見都令我清醒過嚟!!!多謝多謝!!!有好多朋友都因為呢件戰對mm失望!!真係好對唔住!!事實今次係我做錯咗,不論做多或做少錯就係錯....好對唔住!!對唔住一班支持我把我當作朋友的你/妳....希望大家可以原諒我今次咁唔理智,咁不負責任嘅行為...對唔住!!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-11 02:38 PM 發表 查看引用來源
多謝!!blondie,公主,sa女,mncy,崎小姐,軍曹哥,海砵兄....sorry未能盡錄anyway多謝各位各位支持,同意見,經過今次之後我諗我一定要做一個真真正正有責任感嘅男人...多謝大家!!!有d聲音話我蠢無下文,有d聲音話我咁 ...
可以及時清醒亦唔易, 但你做到, 我欣賞你:smile_o12:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-3-11 14:41 發表 查看引用來源
可以及時清醒亦唔易, 但你做到, 我欣賞你:smile_o12:
多謝!!呢兩日我自己一個人去咗第2間酒店到反思,覺得自己係一個唔忠誠嘅人,我真係好後悔同好嬲自己做嘅嘢!!最對唔住我女朋友,佢呢兩晚重用咗好多錢打長途俾我,同我傾計,但我無勇氣同佢講我嘅唔開心,我怕無咗佢!!因為我好難先爭取到佢....我覺得個心好唔舒服...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆