上一頁下一頁
發新話題

我好易濕, 但係未試過高潮, 點算?

收藏  |  訂閱
316  33.0k

引用:
原帖由 W!NG`' 於 2010-2-27 12:19 PM 發表
我係d好易濕既人, 基本上一濕吻, 我下面已經濕晒
但係同過兩個男朋友做愛都未試過高潮
所以我諗應該係我既問題, 但自慰就次次都高潮
男朋友次次都好努力想我有, 我點先可以易d高潮?
我以前都係...
唔知點解好難有... 中要我係上邊就arm個位先得~
不過跟住有段好長的long distance relationship...
好多phone sex/cam sex...
之后就成日都有...
可能學其他網友話齋, masturbate 多D就得~

引用:
原帖由 W!NG`' 於 2010-2-27 02:53 PM 發表

唔知呀:smile_13:
手指插入1.5inch 左右向上~

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-2-27 03:59 PM 發表 查看引用來源

手指插入1.5inch 左右向上~
係咪果個有d  凹凸的地方?

引用:
原帖由 kamincuhk 於 2010-2-27 04:04 PM 發表

係咪果個有d  凹凸的地方?
yes~ 不過按g spot要有技巧...
我自己其實搞都唔得, 不過人地搞就好high~
可能角度問題... 自己手指此終唔係甘flexible~

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-2-27 04:07 PM 發表 查看引用來源

我係男,我一直都唔知原來果個位叫 G點
因為,d 人講到好神祕咁,又話唔係人人有,
其實個個女仔都有果個位,仲好易搵 tim

妳自慰都會有高潮。咁妳有無講清楚比妳條仔知妳邊個位最hi 呀:smile_38:

佢有甘勁.佢厄你咋.四次高潮好難的,應然你是信佢多D啦.佢之前有七個甘多,小心呀!
引用:
原帖由 W!NG`' 於 2010-2-27 12:25 PM 發表 查看引用來源

唔會啦...我而家個男朋友同過7個女仔做
佢話佢之前d女朋友都有4,5次高潮
得我冇,佢好似好唔開心咁

係到搵d網友輪流幫下你囉~~~~~:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-2-27 04:07 PM 發表 查看引用來源

好似海棉咁家……開頭輕輕力左右掃之後就比力壓住黎掃

really??

咁好易, 我係人肉抽濕機, 妳快d搵我啦,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆