上一頁下一頁
發新話題

內地按摩交流(估唔到第一次出post後試到咁多好野)

收藏  |  訂閱
370  88.2k

引用:
原帖由 Ccandy32 於 2010-2-23 10:52 AM 發表 查看引用來源

太多...水x方,太平x,wong suk 假期...............
水x方,不外如是,可以不去。

太平x未去過!

wong suk 假期,啲裝修及啲女唔錯,收費唔平,但我覺得値嘅。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-2-23 10:57 AM 發表 查看引用來源
水x方,不外如是,可以不去。

太平x未去過!

wong suk 假期,啲裝修及啲女唔錯,收費唔平,但我覺得値嘅。
聖x沙唔貴,ok

引用:
原帖由 Ccandy32 於 2010-2-23 11:08 AM 發表 查看引用來源

聖x沙唔貴,ok
世外x源~~唔得咩:smile_o04:

想問下開唔開得全名呀
因為我唔係好了解大陸有咩按摩場
依家去既係瑪雅城(好似係咁叫)

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-23 11:10 AM 發表 查看引用來源
想問下開唔開得全名呀
比人話賣廣告渣:smile_o08:

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2010-2-23 11:11 AM 發表 查看引用來源

比人話賣廣告渣:smile_o08:
我貪佢 1:1 收港紙
所以想問下有無邊間好d,收費又唔好太貴既

引用:
原帖由 Ccandy32 於 2010-2-23 11:08 AM 發表 查看引用來源

聖x沙唔貴,ok
我好小北上,請問聖x沙,在羅湖有無麵包車接送,另外有無飯食,通常我鍾意食過晚飯,做脚,做身,瞓過夜,早上擦背!

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-23 11:10 AM 發表 查看引用來源
想問下開唔開得全名呀
瑪雅城見到條樓梯,同外皮裝修,已經無興趣喇!:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Ccandy32 於 2010-2-23 10:52 AM 發表 查看引用來源

太多...水x方,太平x,wong suk 假期...............
太平x,呢個曾經係我其中一個主場,之前去過好多次,呢間場,都開左好耐下囉,不過都算ok,電腦揀技師,重有埋技師自拍既video,不過收費都唔平,TPY式要四百幾。。。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2010-2-23 11:19 AM 發表 查看引用來源

太平x,呢個曾經係我其中一個主場,之前去過好多次,呢間場,都開左好耐下囉,不過都算ok,電腦揀技師,重有埋技師自拍既video,不過收費都唔平,TPY式要四百幾。。。

http://i86.photobucket.com/albums/k97 ...
泰式三粒鐘連一粒鐘做腳,收幾多銀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆