上一頁下一頁
發新話題

估唔到咁都搵到一個侶伴(第二回更新係第七頁)

收藏  |  訂閱
119  23.2k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

b女...妳換咗相....呢張相令人好有瑕想...:smile_o05:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-2-9 20:48 發表 查看引用來源
b女...妳換咗相....呢張相令人好有瑕想...:smile_o05:
卡卡  好岩岩係第2度cap 相的  :smile_o05: :smile_o05:
呢個係男人黎架 :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-2-9 08:46 PM 發表 查看引用來源
咩唔係應該10支再除不足兩個鐘咩....即係平均每個鐘5支嘛!!!!!而且我都好想知邊間$168/set....等我都去飲下平酒都好...welcome to pm me....thx
你清楚樓主係講飲左兩個幾鐘 , 唔係不足兩個鐘
仲有一個鐘飲五支有乜難度???
我唔駛pm你 , 我可以話比你聽
係寶x巷(隔離街) 係地庫

引用:
原帖由 vegavega 於 2010-2-9 21:11 發表 查看引用來源

你清楚樓主係講飲左兩個幾鐘 , 唔係不足兩個鐘
仲有一個鐘飲五支有乜難度???
我唔駛pm你 , 我可以話比你聽
係寶x巷(隔離街) 係地庫
大約飲到十點半左右,佢電話響.佢見到係佢女友打黎,就話出去講電話,之後過了十分鐘左右佢返入黎同我講,佢同佢女友沒事,現在我去陪佢.我心想:你老味,有事就叫我沒事就甩我.不過見佢咁開心,我都沒吊佢.………..話咁快又飲到十二點幾,酒都差唔多飲完.....請留意樓主無講實際時間...但我相信閣下都識計!!!差唔多飲曬,唔通佢重布一set剩咩!!!!最初以為閣下logical...依家發覺連theory都有問題....

寶勒巷隔離條街???金馬倫道,漆咸道南,加拿芬道定係赫德道呢????anyway...本人覺得再無需要/必要與閣下在此口舌之爭....祝安康!!!

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-9 20:54 發表 查看引用來源

卡卡  好岩岩係第2度cap 相的  :smile_o05: :smile_o05:
呢個係男人黎架 :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
大件事重以為係妳嘅新look添....不過都係依家用緊呢一張引人入性d

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-2-10 02:06 AM 發表 查看引用來源
大約飲到十點半左右,佢電話響.佢見到係佢女友打黎,就話出去講電話,之後過了十分鐘左右佢返入黎同我講,佢同佢女友沒事,現在我去陪佢.我心想:你老味,有事就叫我沒事就甩我.不過見佢咁開心,我都沒吊佢.…… ...
真係好笑 , 好似係你係到駁先 , 仲有你話 tst 沒一到係$200以下一set
咁我就話多一到比你聽 , 仲講清楚比你聽係邊
尖沙咀東酒吧街 , 你自己上去一樓睇下 , 果到有好多間 , 全日價錢係$108-$168之間

o so good..

恭喜樓主:smile_47:

ONS最好唔好發展啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆