上一頁下一頁
發新話題

晨運 食早餐 . #54 飽晒

收藏  |  訂閱
242  35.7k

引用:
原帖由 emily* 於 2010-1-4 19:37 發表 查看引用來源
其實我冇預左出黎搞野,所以著白色底底普通BRA.
佢幫我除底底果陣話,你咁純情既,我面都紅晒都費是答佢啦-_-

佢摷到我條底底完全濕晒,透出D黑色既毛毛出黎.
之後佢訓上左小小,好強硬咁將佢細佬塞左入去我個口度.
...
damn good.. 咁遠..同係約妳食晚飯好 D ~

引用:
原帖由 emily* 於 2010-1-4 07:43 PM 發表 查看引用來源

我覺得女人寂寥既時侯, 咩都做得出
甘恐龍怖:smile_o05:

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2010-1-4 08:26 PM 發表
emily
你真係好大膽
而這次都好激bor

我睇到有少少濕tim
我番到屋企同fd講番, 覺得自己好似有d on居 !o!

引用:
原帖由 emily* 於 2010-1-4 23:42 發表 查看引用來源

大吉你個利是咩, 我m到啦
WAHAHAHA~~~ 恭喜哂~  :smile_30:
安全期又黎 ..?

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-4 10:55 PM 發表 查看引用來源
呢個早餐完全食到飽晒,我都有d想食早餐添哈哈:smile_o05: :smile_o01:
咁你都食個早餐先啦

引用:
原帖由 emily* 於 2010-1-4 23:47 發表 查看引用來源

咁你話你都 OK 佢加嘛.. 唔算好憨居.. ~  
引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2010-1-4 23:36 發表 查看引用來源

我同意...
有冇踩單車呀~  小忌廉~ :smile_46:

引用:
原帖由 emily* 於 4-1-2010 11:47 PM 發表 查看引用來源

無話戇居... 你肚餓時... 佢餵飽你啫~~
你想的話... 打比佢叫佢再出黎都得

各位SIS 記住吾好立亂同人食早餐.
會上引嫁!! x_x 食完1次好想食第2次.

呢排比公司踢左番大陸做野 >_<!
冇得食 , so sad T_T'
大陸D野.. 吾敢食!

引用:
原帖由 ericwcc 於 2010-1-4 11:48 PM 發表 查看引用來源

咁你都食個早餐先啦
冇人陪我食呀:smile_o03::smile_o01:

引用:
原帖由 emily* 於 2010-1-4 23:52 發表 查看引用來源
各位SIS 記住吾好立亂同人食早餐.
會上引嫁!! x_x 食完1次好想食第2次.

呢排比公司踢左番大陸做野 >_
哈哈哈~~~~~ :smile_03:   
上面食野唔乾淨呀 !!
係好彩遇到個 OK 既姐.. 有人唔好彩架嘛 ~ :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆