上一頁下一頁
發新話題

CP '勾呀' 初體驗及簡評[冇相]

收藏  |  訂閱
162  13.4k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-1-4 01:01 PM 發表 查看引用來源
最近第一次去完”勾呀”….所以出返個包膠啦
由於當日天陰陰午睡過了頭, 最後要6點半後先到勾亞
一入電梯 ...
Kelvin 兄出包膠
一定狠狠按下推薦啦:smile_38:

不如出多個包膠
比較下勾呀冬未

引用:
原帖由 PhilChia 於 2010-1-6 09:55 PM 發表 查看引用來源

K 兄出包膠
一定狠狠按下推薦啦:smile_38:

不如出多個包膠
比較下勾呀同冬未丫
好建議 ....不過我見有其他師兄不久前已出了cp同ca冬未既比較...所以先就偷下懶啦:smile_30:

THANKS YOUR REPORT

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-1-6 10:01 PM 發表 查看引用來源

好建議 ....不過我見有其他師兄不久前已出了cp同ca冬未既比較...所以先就偷下懶啦:smile_30:
好建議~~~唔好偷懶啦:smile_30:..

thanks for sharing

引用:
原帖由 foootooo 於 2010-1-5 10:31 PM 發表 查看引用來源

接近農曆年囉,小弟就係怕農曆年前去,D靚囡返晒老家,之後去就未返黎返工,真頭痛。重有去邊到好啦?呀... 不如開果投票post,問下各師兄意見
引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-1-6 08:17 PM 發表 查看引用來源

無得擔憂咁多既 ……反正你要搞生日冇理由唔o係生日個月度搞o者:smile_38: ……至多靚囡俾你揀先啦!:smile_30:
不過下次可否不飲咁多芝仔:smile_35: ……開十一支竟然連一個朋友仔都冇飲醉:smile_ ...
14 號過年,13 好除夕。2 月剩低 6 號是星期六,就果日啦!
人腳緊要過地點,邊度都無所謂!

多謝精彩報告, 有機會就參加貴團

引用:
原帖由 ic141 於 2010-1-7 11:12 發表 查看引用來源

14 號過年,13 好除夕。2 月剩低 6 號是星期六,就果日啦!
FoooTooo 就 6號啦..:smile_38:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-1-6 08:17 PM 發表 查看引用來源
無得擔憂咁多既 ……反正你要搞生日冇理由唔o係生日個月度搞o者:smile_38: ……至多靚囡俾你揀先啦!:smile_30:
不過下次可否不飲咁多芝仔:smile_35: ……開十一支竟然連一個朋友仔都冇飲醉:smile_ ...
十一支芝仔都冇人醉 :smile_o14::smile_o14: (某君除外)

引用:
原帖由 ic141 於 2010-1-7 11:12 AM 發表 查看引用來源
重點所在 :smile_o12::smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆