上一頁下一頁
發新話題

[絕對係自己經歷, 唔係轉貼]我想同大家分享老婆北上按摩經過~~~~~

收藏  |  訂閱
107  34.4k

thanks for sharing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 terrychiu1984 於 2009-12-4 03:40 PM 發表 查看引用來源
雖然是你的控制以內的事,但......我真是非常保守的人!!
比第二個男人手多多摸,都是接受唔到!!!
可能你老婆悶了,有刺激才不同了!!
睇是好好睇!一流!
你覺得你老婆有沒找他出來搞呢?or 其他男技師??這一點,好想知道 ...
我老婆唔鍾意去桑拿.......:smile_39:

引用:
原帖由 ^Tong~Tong^ 於 2009-12-4 10:49 PM 發表 查看引用來源

其實你個帖,我都有d接受吾到,
但我睇到你呢個回覆,特別係呢兩句-->"呢三年已經係賺左, 起碼呢幾年我再見番佢失去左好多年既笑容"
我突然間覺得好感動,
雖然樓主你用呢個方法,未必係人人接受到,但你都得到你要 ...
只要可以維繫雙方感情, 我可以接受到呢個程度~~~~張來係點無人會知, 但起碼呢一刻, 大家都好和諧~~~

引用:
原帖由 我住杏花村 於 2009-11-30 01:32 PM 發表 查看引用來源

有固定對手, 好過出去ONS, 其實男女平等, 我地男人可以出去玩, 點解女人唔得? 而且呢個對手亦係我可控制及監管範圍, 可接受丫~~
支持............你

各位兄弟唔好再SEND PM話同我老婆按摩~~~多謝關心~~~唔收錢我都唔會~~~

咁happy 呀

我覺得樓主好偉大~好愛你老婆呢
好多男人遇到呢d情況都係自己出去搞掂~~
唔會諗下點樣解決...
戥你地開心~

不過好奇問下咁多服務...都仲係$100蚊一個鐘??

正呀,搞到我都想同女朋友咁試下TIM

引用:
原帖由 cloudy1314 於 2009-12-8 05:48 PM 發表 查看引用來源
唔會諗下點樣解決...
戥你地開心~

更平都有, 不過信唔信得過之嘛.......有好多兄弟比PM我唔使錢都得呀:smile_39:

引用:
原帖由 cloudy1314 於 2009-12-8 05:48 PM 發表 查看引用來源
唔會諗下點樣解決...
戥你地開心~

一百蚊一個鐘係偏平, 因為係熟人介紹~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆