上一頁下一頁
發新話題

我三叔有今时今日的成就, 真系多得你班港璨鸡虫!!!

收藏  |  訂閱
108  11.1k

引用:
原帖由 louises 於 2009-11-24 11:18 AM 發表 查看引用來源

係呀! 以前都有個好出名既"淚機機老師", 全家總動員一條龍靠開團帶新仔搵錢架, 專帶團友去佢老母做既場幫襯, 正所謂肥水不流別人田嘛.

可惜好景不常, 俾人督爆呃錢屈客三步曲:
1/. 帶團友去其他團度呃酒飲, 錢 ...
2/. 帶新仔去佢娘親做既場幫襯, 有團友俾囡囡偷錢, 佢就話問過媽咪, 話條囡唔係屬於間場既, 唔姦佢樹, 仲第一時間閃返康港上網添, 攪到嗰位團友要同其他人借錢先返到康港:smile_39:
3/. 見到團友條囡囡啱口味, 就擺出團長既身份黎明搶, 仲無良既係, 團友無咗條囡, 間場又淨低d阿嬸, 最後要自己出街搵, 聽到都淒涼:smile_42:

貢以後跟萍萍穩陣D:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-11-24 11:44 AM 發表 查看引用來源

貢以後跟萍萍穩陣D:smile_30: :smile_30:
得架喇明白晒

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-11-24 11:23 AM 發表 查看引用來源

真係要服腩左你先服毒:smile_o12:  
禾喺愚蠢又懶惰的人

引用:
原帖由 廣州大淫魔三叔 於 2009-11-23 11:39 AM 發表 查看引用來源
我三叔由广州奋斗到深圳, 白手兴家, 由一个文盲变成大老板暴发户, 在深圳开了三家桑拿卡拉ok及一家酒店, 全靠你班港佬鸡虫上来叫鸡, 我才ࡡ ...
:smile_o02: :smile_o02: 咁你又去邊度叫雞呀, 你都係益人啦:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-11-24 11:44 AM 發表 查看引用來源

叫萍萍就一定係飛貓架,
叫老費都唔一定係老,
雞尾酒唔通要擺個雞屎笏落杯酒度,
無仔生或生女既就無煲仔飯食囉喎.

不過就算萍萍唔係飛貓, 都唔會做嗰d嘢既:smile_04:

我三叔由广州行路到深圳, 正一舵衰家, 由一个毒男变成大鸡虫, 在深圳去过三家桑拿卡拉ok及去过一家酒店, 全靠"偉哥"我先敢叫鸡!! 有时侯我去葯房買"偉哥", 看到你们的香港人真好妒忌呀, 我就穿得像民工一样, 长得又矮又丑, 又没什么钱, 怪不得我在乡下找不到女人, 还要像难民一样来排队買"偉哥"先敢叫鸡 !
有时候听那些小姐说, 三叔你真系好能0N9,又矮又丑呀 !我好能想殺死你班香港人,怎样也好, 也要谢谢你们上来叫鸡, 我才可以住上三平方的牀位,其實我系一个卡拉0k入面既服務員!!

我搵到三叔奮鬥張相啊

恭喜恭喜:smile_38: 真巴閉:smile_38:

thank for sharing

查實我地雞虫要多謝你比地方我地叫雞就真。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆