上一頁下一頁
發新話題

14/11咀咀約會K報告.....

收藏  |  訂閱
193  6.4k

引用:
原帖由 tim1225hk 於 2009-11-20 08:08 PM 發表 查看引用來源

14/11咀咀約會K報告......
當曰19:30約了ching皇崗等!去到沙咀手先食飽個肚然後一行6人原本想去金色xx見識下各位ching講既小龍女!:smile_40: :smile_40: 但約了相熟的媽咪所以就去了我主場魅力xx
去 ...
主場魅力xx
亞ray已經急不及待叫女女:smile_30: 𠶧
其他ching都陸續揾到女女
啲女女玩骰盅又勁
亞joe變了情歌王子,女女也變了超级女星
ming哥女女就比ray罐醉

甘多人飲左5打啤酒:smile_14: :smile_14:

photo pls....................

果度都係我主場波!大大話話都幫襯左呢個場既老板十幾年了(包括前店)

引用:
原帖由 tim1225hk 於 2009-11-20 08:08 PM 發表 查看引用來源

14/11咀咀約會K報告......
當曰19:30約了ching皇崗等!去到沙咀手先食飽個肚然後一行6人原本想去金色xx見識下各位ching講既小龍女!:smile_40: :smile_40: 但約了相熟的媽咪所以就去了我主場魅力xx
去 ...
$230...6個人

咪每人$38.333333333333囉

唔信:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 mr2pat 於 2009-11-21 12:22 PM 發表 查看引用來源
果度都係我主場波!大大話話都幫襯左呢個場既老板十幾年了(包括前店)
六個老板喎:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-11-21 10:25 AM 發表 查看引用來源

ching唔係唔想食!而家未食到啫:smile_45: 你有興趣一齊追下DJ睇睇誰先食到:smile_30: :smile_30:
一言為定   [/quote]

引用:
原帖由 mr2pat 於 2009-11-21 12:22 PM 發表 查看引用來源
ching我都係喎:smile_30: 以前皇x已經幫襯啦:smile_38:

thank you k report sz

thanks you sharing

全程酒水加DJ小費$230:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆