上一頁下一頁
發新話題

男朋友做做下,條野成日冼番出黎,係佢太短/唔夠經驗,定係點!? 你地有無試過?

收藏  |  訂閱
89  4.6k

引用:
原帖由 cool~girl 於 2009-9-26 05:15 PM 發表 查看引用來源

最衰我老公現在吾識,,同佢拍拖佢還會帶我去海灘睇海浪,
依家你都做左佢老婆啦
仲諗你咁多咩!:smile_o13:

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-26 05:24 PM 發表
依家你都做左佢老婆啦
仲諗你咁多咩!:smile_o13:
男人就是甘,同你拍拖初期你想咩都無問題,吾一定老公,甚至以前d男友又是,耐左現形

引用:
原帖由 cool~girl 於 2009-9-26 05:32 PM 發表 查看引用來源

男人就是甘,同你拍拖初期你想咩都無問題,吾一定老公,甚至以前d男友又是,耐左現形
有時間咪同佢入長洲玩吓囉:smile_o06:

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-26 05:36 PM 發表
有時間咪同佢入長洲玩吓囉:smile_o06:
吾去太近呀,要都去旅行好過

引用:
原帖由 cool~girl 於 2009-9-26 05:41 PM 發表 查看引用來源

吾去太近呀,要都去旅行好過
想去邊呀?:smile_o10:

其實係咪樓主你BF頂唔順,就黎射...

所以拎出黎抖抖氣呀?

妳係咁頂佢番轉頭,節奏會唔岩...冼出黎都唔出奇...

不過都好容易頂唔順的...(個人認為)

聽聞..狗仔式.......女方真的會比較爽...
我諗到既係...比較容易接觸到G點的問題...

引用:
原帖由 mankowk 於 2009-9-26 06:08 PM 發表
其實係咪樓主你BF頂唔順,就黎射...

所以拎出黎抖抖氣呀?

妳係咁頂佢番轉頭,節奏會唔岩...冼出黎都唔出奇...

不過都好容易頂唔順的...(個人認為)

聽聞..狗仔式.......女方真的會比較爽...
我諗到既係... ...
嘩,你好有經驗

:smile_38: 唔夠硬係主因

引用:
原帖由 cool~girl 於 2009-9-26 06:15 PM 發表 查看引用來源

嘩,你好有經驗
都係想大家舒服d,開心d唧,

當然要慢慢去了解,同埋一齊尋求下樂趣喇...

如果唔係...就會變成例行公事了..

唔夠硬都會掛....但可能根本就軟左...哈
樓主又無詳細講下冼左出黎之後又點呢?
我都係覺得頂唔順既機會很大...

老實講......

如果樓主個 icon, 真係佢既話....

睇到都差d頂唔順啦:smile_o06:

叫兩聲都唔得掂!!:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆