上一頁下一頁
發新話題

絲襪 & 高踭鞋

收藏  |  訂閱
319  13.9k

引用:
原帖由 friendlykkh 於 2009-9-20 04:34 PM 發表 查看引用來源

係呀係呀.....甘你呢:smile_41:
我無呢個問題喎

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-20 04:41 PM 發表 查看引用來源
都會, 學樓主講無傷大雅, 而又令他開心, 其實他開心, 之後我仲開心, 因為他會更愛我:smile_o05:
真係羨慕死人呀

引用:
原帖由 好奇女 於 2009-9-20 04:35 PM 發表 查看引用來源

會唔會係佢地要求高, 或者幻想多呢?
.....
不過咁又係, :smile_o10:咁我都覺自己係算多花臣果d 人
我會好想滿足自己鍾意的人, 咁當然都要feel 到佢鍾意我啦

其實我自己都驚, 滿足左佢地, 佢地會覺得無新 ...
:smile_38: 咁要慢慢來
唔一次過比曬咁多

回覆 83# 的帖子

你都覺得滿足左d 男人, 佢地會悶會心癢其他野喱? :smile_22:

引用:
原帖由 好奇女 於 2009-9-20 04:35 PM 發表 查看引用來源

會唔會係佢地要求高, 或者幻想多呢?
.....
不過咁又係, :smile_o10:咁我都覺自己係算多花臣果d 人
我會好想滿足自己鍾意的人, 咁當然都要feel 到佢鍾意我啦

其實我自己都驚, 滿足左佢地, 佢地會覺得無新 ...
他有無花臣比你:smile_41:

引用:
原帖由 好奇女 於 2009-9-20 04:44 PM 發表 查看引用來源
你都覺得滿足左d 男人, 佢地會悶會心癢其他野喱? :smile_22:
我覺得都會 ga
:smile_13:

引用:
原帖由 趙元暢 於 2009-9-20 04:43 PM 發表 查看引用來源

真係羨慕死人呀
唔駛羨慕, 你都可以想多D花臣感動他

回覆 85# 的帖子

.....依...好似無咩喎
平時調下情咁囉
做就...好似真係..... 無喎!!
技術巧或者技巧上有少少嘅
但男人可以搞咩花臣呀?

引用:
原帖由 好奇女 於 2009-9-20 04:44 PM 發表 查看引用來源
有時要引下他, 又吊下佢癮

引用:
原帖由 eph 於 2009-9-20 04:47 PM 發表 查看引用來源

我覺得都會 ga
:smile_13:
咁又係, 你睇下幾多人係度呻另一半唔搞花臣
唔搞花臣唔通唔同佢搞咩?
唔搞花臣咪又係繼續一齊, 雙宿雙棲
我地呢d 先穩定唔到呀 :smile_27: 好灰呀!!:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆