上一頁下一頁
發新話題

請左個廚師番黎, 無得食, 仲要食自助餐......

收藏  |  訂閱
152  20.2k

引用:
原帖由 longum 於 2009-9-20 08:03 PM 發表 查看引用來源

我都係...傾都無用...已經半放棄狀態...我都好耐無再提出..:smile_24:
只係一兩個月有一次佢叫醒我要我開餐:smile_27:
有時都唔知自己係乜...只係一個搵錢機器...?:smile_o03:
原來低處未算低:smile_42: :smile_42: :smile_42:
我好多時都覺得自己係一個工人同搵錢機器:smile_39:

引用:
原帖由 BGs 於 2009-9-20 09:22 PM 發表 查看引用來源

原來低處未算低:smile_42: :smile_42: :smile_42:
我好多時都覺得自己係一個工人同搵錢機器:smile_39:
個個c hing都咁灰既

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-9-20 11:46 PM 發表 查看引用來源

個個c hing都咁灰既
好灰既時候咪會咁諗:smile_39:
電腦係我最好既伴侶:smile_34:

有時召妓重實制...

雖然自助餐既菜色品種多,不過食得多胃都爛....而且越食越空虛.......始終有愛既主家飯最好味...........我寧可餐餐白飯+死魚 送飯....

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-9-20 01:25 PM 發表 查看引用來源

最近都有人問我有無中午食個快餐頂頂癮:smile_46: :smile_46:
貢你有無同佢食呢?:smile_41: :smile_47:

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-9-20 01:27 PM 發表 查看引用來源

有咁既事, 咁如果個個無飯開都食手打飛機, 做外賣果d咪執晒笠
又唔肯比錢咪打飛機囉!

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-9-20 01:30 PM 發表 查看引用來源

我見佢咁大反應啫:smile_55: :smile_55: , 多數人見到我頭像件野都既羨慕又妒忌架麻
梗係喇!前面直頂花心,後面又玩毒龍轉噃!

引用:
原帖由 BGs 於 2009-9-20 02:20 PM 發表 查看引用來源

應該咁講先岩,個廚師已經唔識生火,所以煮唔到野食:smile_27:
所以經常要自助:smile_42:
佢閉咗經?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 BGs 於 2009-9-20 02:21 PM 發表 查看引用來源

食都無得食何來頭盤?
你都無講,你食撻定食腸仔呀?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆