上一頁下一頁
發新話題

cp平台王之2日2夜之旅

收藏  |  訂閱
101  5.9k

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-9-16 09:43 AM 發表 查看引用來源

睇咩鬼野呀 返左黎啦

要唔要同你星期日 去會下你個秘密情人就真啦 :smile_o01:
你兩個, 一個話收山一個月, 一個話堅收山, 結果就個個星期偷跳 :smile_o12:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-9-16 10:08 PM 發表 查看引用來源

你兩個, 一個話收山一個月, 一個話堅收山, 結果就個個星期偷跳 :smile_o12:
你咪一樣話玩少d, 真係50步笑百步呀, 呵呵~~:smile_o12:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-9-16 10:53 PM 發表 查看引用來源

你咪一樣話玩少d, 真係50步笑百步呀, 呵呵~~:smile_o12:
我玩少左架喇...上星期五六日3晚我都係1q之後就送走條女, 冇過夜呀...:smile_o06:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-9-16 11:02 PM 發表 查看引用來源

我玩少左架喇...上星期五六日3晚我都係1q之後就送走條女, 冇過夜呀...:smile_o06:
我都係收山呀 收山唔玩星期5... :smile_o01:

thx for share

good and thank you

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-9-16 11:02 PM 發表 查看引用來源

呵呵, 原來玩少左係過夜變左1q放囡囡走, 哈~.~哈:smile_o11:

引用:

條女嗌痛姐.....(唔好意思...唔小心踢爆左你)

tks ching report

平台王,呢個名又幾抵死喎:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆