上一頁下一頁
發新話題

好笨实没瘾的星期五(4/9)

收藏  |  訂閱
114  6.8k

引用:
原帖由 earth008 於 2009-9-7 12:55 PM 發表 查看引用來源

我約k女去cp鐵路公園,世界之窗玩,都無另外比女錢陪玩,佢去就去,
mark過玩得幾次後上房都未心比錢,有時比禮物就算!
:smile_o13: 我都系咁...去就去,吾去7就.

¥1838,貴左啲:smile_29:

試得多"揀女-唱k-之後上房"呢套, 自不然想試下其他玩法架喇!

我覺得你只係遇人不淑姐. rmb1838又未至於係好貴, 平時你跟團去桃園坐2條女帶一個過夜其實都係咁上下姐, 只不過你可能有期望, 偏偏又達唔到期望所以先咁冇癮.

好多囡囡都係你俾個人心佢當狗肺既, 不過公平d講, 亦唔係個個都咁差, 我估如果係新黎既囡囡可能會比較純d, 而你果條女好明顯係老雀喇.

至於呢個版好多既foc情聖講既野, 你聽下就算啦.  你記唔記得團長夫人生日我帶果個兔仔牙囡囡呀, 佢咪話之前一個搵過佢幾次坐檯既香港客約佢去深圳玩左2日一夜, 臨走既時候問佢俾錢佢先話當佢朋友同佢出黎玩冇諗住要俾錢佢, 攪到條女白做不特止仲要連交俾媽咪既檯費都蝕埋. 好多港男, 過左深圳河就以為自己係情聖架喇!

100% argee with what Kelvin said!
同条女出去玩,大家都系将心比心o者.
但系有时有d女就真系想一把掌刮死佢.
如果玩得开心o既话,佢吾开口问我攞,我都好自觉咁问佢吾返工够吾够钱用,跟手就比几百佢.
不过好多时d女都话'还可以吧'.我都系数都吾数就将用剩果d人仔比晒佢.:smile_o05: (一般都有7,8百)

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-9-7 04:03 PM 發表 查看引用來源
試得多"揀女-唱k-之後上房"呢套, 自不然想試下其他玩法架喇!

我覺得你只係遇人不淑姐. rmb1838又未至於係好貴, 平時你跟團去桃園坐2條女帶一個過夜其實都係咁上下姐, 只不過你可能有期望, 偏偏又達唔到期望所以先 ...
谢谢kelvin哥点醒我!我只是呻下心里的不快,我不当什么大件事。

引用:
原帖由 james-blunt 於 2009-9-7 04:20 PM 發表 查看引用來源
100% argee with what Kelvin said!
同条女出去玩,大家都系将心比心o者.
但系有时有d女就真系想一把掌刮死佢.
如果玩得开心o既话,佢吾开口问我攞,我都好自&# ...
我多数讲明价钱的,一定给多不会给少,
只是明明讲了过夜最后搞到没sai Mood,就很兴。

引用:
原帖由 babylonianchan 於 2009-9-7 12:54 PM 發表 查看引用來源

嗯,ching,我有点你的印象,下次再跟你打个招呼,
我经过这次会更懂事,但我真没当她们是女友,我只是不会日日换女坐台吧了。
哪就當是今次看清楚這個囡囡貪錢的心吧, 但有時就算想有feel都要簡啱呀, 同埋當條囡話600蚊唔肯陪你時, 你就唔應該再理佢, 仲要一分錢都唔比佢, 如果佢抓爛席的話, 你最多比200蚊佢走算, 當用200蚊睇清楚佢~.~:smile_o06:

給他錢是和他1種交易!!
如乜都無做過!!你地要比乜佢!!
你給這麼多就等如重壞佢!!

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-9-7 04:03 PM 發表 查看引用來源

我覺得你只係遇人不淑姐. rmb1838又未至於係好貴, 平時你跟團去桃園坐2條女帶一個過夜其實都係咁上下姐, 只不過你可能有期望, 偏偏又達唔到期望所以先 ...
其實道理好簡單, 好feel既話咪搵多幾次囉, 係人都有新鮮感, 總之大家覺得開心咪得囉, 一定唔好諗住沉就得啦, 你覺得囡囡好既咪比多少少, 當覺得個feel冇左時咪唔好搵囉, d囡囡出黎做既, 咪一樣都係咁, 日日都有新客人, 都會貪新鮮啦, 你見佢有feel諗住沉就死硬都得啦~.~:smile_o01:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-9-7 05:04 PM 發表 查看引用來源

哪就當是今次看清楚這個囡囡貪錢的心吧, 但有時就算想有feel都要簡飱呀, 同埋當條囡話600蚊唔肯陪你時, 你就唔應該再理佢, 仲要一分錢都唔比佢, 如果佢抓爛席的話, 你最多比200蚊佢走算, 當用200蚊睇清楚佢~.~:s ...
对,我也是这样想,早点看清楚更好,
其实我说¥600也是想试试她,如果她过夜的话,
我不会给少过¥800。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆