上一頁下一頁
發新話題

正骨場離奇奇聞

收藏  |  訂閱
97  15.4k

一系就去向西包女啦

Thanks for report!!

有d人講到自己好情聖咁,咁勁香港都溝到啦,返大陸媾骨女?貪火車錢平乎,你睇陳冠x幾多郵票

引用:
原帖由 moneydaily 於 2009-9-3 09:41 AM 發表 查看引用來源
東方棕泉美容師,,NO,不想公開,見諒,,而那位C兄有需要可PM我,,
CHing, PleasePM我her number.. Thanks

大陸妹為乜出來做...金錢, 你個樣好有米, 咪用隻野拑實你囉
見你都冇料到, 咪話你神經病囉c hing

引用:
原帖由 ericthegreat 於 2009-9-3 02:59 AM 發表 查看引用來源
各位brother,通常都系系大型骨場據多(大型骨場多靚女呀:smile_40::smile_40:), 唔好再系大陸扮情聖啦, 系背後成日被D按手笑,以下就系我系D按手妹口中聽到。

奇聞1
  有條c-hing mark左件按手妹2次左右,to ...
尼D聽唔小啦:smile_45: 時下好多港人好似碌葛咁,七懵懵食甜筒:smile_27:

想法往往一廂情願:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-9-3 09:00 AM 發表
唉,一樣米養百樣人,有d香港男人,一上到大陸,的確係以為自己係華倫天奴上身,跟本佢地分唔清楚,上大陸既目的係乜野,係尋歡定係尋煩惱,係買賣定係真感情。講真,我身邊有d朋友都係咁,佢地係大陸約過幾個所謂技 ...
但有d人覺得自己好清醒既時候,其實系麻木,沒有代入世界裏........

引用:
原帖由 知己良朋 於 2009-9-3 10:08 AM 發表 查看引用來源
吾系講合皮 gor 呀:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:
仲洗估咩 ~~~ :smile_03: :smile_03:

成日以𤔡上面D女好易溝:smile_o10: 見人两次好傾两句:smile_o15: 以𤔡人地鐘意你:smile_o16: 所以我地D港男成日比人話神經病:smile_55: 可憐

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-9-3 09:00 AM 發表 查看引用來源
唉,一樣米養百樣人,有d香港男人,一上到大陸,的確係以為自己係華倫天奴上身,跟本佢地分唔清楚,上大陸既目的係乜野,係尋歡定係尋煩惱,係買賣定係真感情。講真,我身邊有d朋友都係咁,佢地係大陸約過幾個所謂技 ...
大陸d女只可以愛黎x:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆