上一頁下一頁
發新話題

昨晚落CLUB...識左一條日本妹...內容冇何任咸濕野..真人真事...唔係老作...

收藏  |  訂閱
147  36.7k

引用:
原帖由 lossmylove 於 2009-9-2 12:25 PM 發表

我對呢D落唔到手 :smile_o05:  咁搜下身都有曄:smile_o10: 日本妹:smile_o06:
同佢除外套果陣唔覺意掂中佢個胸...:smile_o05:

其實話唔定個女仔本身想要呢?
呢D野~~話唔埋架麻..~:smile_30:

引用:
原帖由 MattandJess 於 2009-9-2 01:41 PM 發表
其實話唔定個女仔本身想要呢?
呢D野~~話唔埋架麻..~:smile_30:
我現在正在努力追求佢呢....:smile_o05:

引用:
原帖由 口爆口爆 於 2009-9-2 01:08 PM 發表 查看引用來源

希望啦..我都想識返個日本女朋友呢...
如果6合彩都中埋就very之good tim啦..:smile_o05:
咁快d攪掂d野去日本識啦...:smile_o12:
6合彩等我中就得ga啦...:smile_o01:

不應該乘人之危,你做得對

引用:
原帖由 ip_jack 於 2009-9-2 02:22 PM 發表
不應該乘人之危,你做得對
:smile_o12: 呢d野要雙方答應先可以做得開心..

你真是一個好人ar~~

引用:
原帖由 口爆口爆 於 2009-9-2 11:15 AM 發表 查看引用來源
今日去左機場送機..幫佢拎行李...臨入閘果陣..我突然吻了她一下..然捉實佢雙手....佢都冇反抗到呀..而且仲怕怕醜咁...
入閘果陣..好唔捨得佢...係咁望住佢...直到見唔到佢我就走左LU...:smile_o03:
儲定錢買機票啦:smile_38: :smile_38:

套佢會買定等你:smile_30: :smile_30: :smile_30:

咁先無失禮香港男人! 做得好!:smile_34:

如果我系你,我都会咁做....

理由一个字

型:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆