上一頁下一頁
發新話題

R's 9月牛一月大party~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第五版]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.5k

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-21 06:13 PM 發表 查看引用來源

收工才上?
留港消費呀:smile_38: :smile_38:

新帖G池下

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-8-21 06:14 PM 發表 查看引用來源

其實大家心水清少少都可以拆穿馬會既招數,黎場波係成晚唯一一場早波,又強弱分明,好多人諗住靠黎場搵過本,又或者好多過闔客都搵佢做膽,結果係點大家都好清楚,情形其實同曼聯果日好相似
我純粹睇戲馬同陪率值唔值, 馬會出乜術我就唔曉了

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-21 18:14 發表 查看引用來源

我段估咋, 上個 week 咁多人休息, 今個 week 大家都要伸展下啦!
其實我都想留港...無心機上..:smile_45:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-8-21 18:16 發表 查看引用來源
新帖G池下
又電腦回 Post 了.:smile_45:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-21 06:17 PM 發表 查看引用來源

其實我都想留港...無心機上..:smile_45:
我都連上o左三星期了, 要 break 一 break

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-21 18:18 發表 查看引用來源

我都連上o左三星期了, 要 break 一 break
唔關事係比人Call左我條囡囡...:smile_42:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-8-21 06:14 PM 發表 查看引用來源

其實大家心水清少少都可以拆穿馬會既招數,黎場波係成晚唯一一場早波,又強弱分明,好多人諗住靠黎場搵過本,又或者好多過闔客都搵佢做膽,結果係點大家都好清楚,情形其實同曼聯果日好相似
曼聯果日,曼聯同熱刺同樣作客弱隊,開飛就開到曼聯1.2幾,熱刺就1.9,好似話俾你地知曼聯win梗,再加上大家既心理都話俾自己知果隊曼聯喎邊會輸,就算半場輸都會好似前一日車仔咁反勝結果係點大家都好清楚

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-21 06:18 PM 發表 查看引用來源

又電腦回 Post 了.:smile_45:
佢而家係cp呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-8-21 18:19 發表 查看引用來源

曼聯果日,曼聯同熱刺同樣作客弱隊,開飛就開到曼聯1.2幾,熱刺就1.9,好似話俾你地知曼聯win梗,再加上大家既心理都話俾自己知果隊曼聯喎邊會輸,就算半場輸都會好似前一日車仔咁反勝結果係點大家都好清楚
下次跟您....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆