上一頁下一頁
發新話題

想結交30-45女性朋友

收藏  |  訂閱
100  2.8k

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-8-15 09:36 AM 發表 查看引用來源

糸人都知你糸女人啦宜家
早晨QQ
好耐好傾
早晨呀...BEBE

我唔想樓主好似好灰咁嘛, 我唔介意比佢知我係女性既身份
引用:
原帖由 做清潔的阿叔 於 2009-8-14 04:13 PM 發表 查看引用來源
分身我就無興趣啦.不過吹左咁耐都無女回,這個區應該找不到想要找的人.
我不能夠成為佢既女友...但可以做個朋友既

引用:
原帖由 做清潔的阿叔 於 2009-8-14 03:55 PM 發表 查看引用來源
我都做過地盤,真係好難l做.改行做清潔啦.舒服好多.
真係咁舒服可吾可以介紹我入去做清潔阿嬸呀........

回覆 77# 的帖子

以前就唔洗做,但而家d病毒勁到可以嚇死高官,我地呢d最前線人員一定要身先士卒.清完再清,潔完再潔.

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-8-15 09:35 AM 發表

學校做清洁應該幾舒服
唔怪得你宜家得閒有時間可以上網
學生放暑假唔水做
但你講野好玄
係做唔完,不是玄.

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-15 09:22 AM 發表
早晨呀....樓主
今早又來支持你, 想話你知, 你呢個POST 唔係冇女入黎呀, 我就係女黎架 (唔好見我笑得咁衰, 我認真架 )
唔好心灰, 繼續徵啦
多謝支持.我一d都無心灰,都幾十年啦,要灰一早就化灰啦.況且登報招募都最小三日啦.

引用:
原帖由 高清go 於 2009-8-15 09:43 AM 發表
真係咁舒服可吾可以介紹我入去做清潔阿嬸呀........
新入行人工小好多,制唔過.

引用:
原帖由 做清潔的阿叔 於 2009-8-15 09:59 AM 發表 查看引用來源

多謝支持.我一d都無心灰,都幾十年啦,要灰一早就化灰啦.況且登報招募都最小三日啦.
希望你早日徵得到啦

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-15 10:05 AM 發表

希望你早日徵得到啦
阿Q朋友,順便一問,Q太郎動畫好似一早已經玩完.還有,你有無看過魯迅著作的阿Q正傳.

引用:
原帖由 做清潔的阿叔 於 2009-8-15 10:20 AM 發表 查看引用來源

阿Q朋友,順便一問,Q太郎動畫好似一早已經玩完.還有,你有無看過魯迅著作的阿Q正傳.
Q太郎動畫係我細個o個時好鍾意睇既動畫黎架  
我冇睇過阿Q正傳呀....係唔係你既推介呀?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-15 10:36 AM 發表

Q太郎動畫係我細個o個時好鍾意睇既動畫黎架  
我冇睇過阿Q正傳呀....係唔係你既推介呀?
我自己都未睇過.點敢推介.今天不用上班嗎?你都好得閒.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆