上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.10)

收藏  |  訂閱
1.5k  26.8k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-7 09:32 PM 發表 查看引用來源
睇黎你個名係真喎:smile_o12:
為何會是假?:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-8-7 09:35 PM 發表 查看引用來源

有關係嗎?:smile_41::smile_41:
個名都有得你叫啦.....
嗲域丫嘛........:smile_o05:

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-8-7 09:36 PM 發表 查看引用來源

因為好多人知道樓主想搵一個叫derek既人,跟住個個都話自已係,但係你名已經中哂囉,所以你會係真:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-7 09:40 PM 發表 查看引用來源
因為好多人知道樓主想搵一個叫derek既人,跟住個個都話自已係,但係你名已經中哂囉,所以你會係真:smile_o01:
原來佢係真命天子.........:smile_o11:

嗨嗨
.......

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-8-7 09:36 PM 發表 查看引用來源

真命天子終於出現了:smile_38:  工喜小紅

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-8-7 09:26 PM 發表 查看引用來源
叫derek有咩咁吸引呢?:smile_41: :smile_41:
好開心你肯入黎坐下呀:smile_o06:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-7 10:29 PM 發表 查看引用來源

以為你失左鐘TIM. 典知DEREK一出現你就浦頭了:smile_42:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-8-7 10:12 PM 發表 查看引用來源

真命天子終於出現了:smile_38:  工喜小紅
你唔好亂講呀, 識多個朋友咋:smile_o08:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-7 10:29 PM 發表 查看引用來源

姐姐你返黎啦....:smile_o13: :smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆