上一頁下一頁
發新話題

上個禮拜嘅事~~(呢個post衰人本來唔俾出,經佢刪剪後終於出得)

收藏  |  訂閱
259  25.4k

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-7 12:11 PM 發表 查看引用來源

撞啱又mm係淒涼d嘅~~~~冇法啦~~~幾日好快過~~~~~:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
同埋前幾日又嘈交呢.......好在之後sweet到痺.......

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-7 12:09 PM 發表 查看引用來源

我食蕉0既意思系無得咩咩~:smile_24: :smile_24:
知道喎:smile_o06:

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-8-7 12:12 PM 發表 查看引用來源

所以咪問下妳哋囉
等我第時"睇量"下女友ar ma
其實你只要摸下佢肚仔~~~~問佢一句 '辛唔辛苦~有冇痛'~~~已經會好開心~~~~~好sweet啦~~~~:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-8-7 12:12 PM 發表 查看引用來源

所以咪問下妳哋囉
等我第時"睇量"下女友ar ma
你幻想下自己條jj每個月會流血一星期,
失血過多,下腹痛好似比石頭壓住,頭暈眼花.....咁你就會明......:smile_o08:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-7 12:15 PM 發表 查看引用來源

其實你只要摸下佢肚仔~~~~問佢一句 '辛唔辛苦~有冇痛'~~~已經會好開心~~~~~好sweet啦~~~~:smile_o05: :smile_o05:
系呀,千其唔好呢個時候仲要衝紅燈,個女仔真系會好辛苦~:smile_o14:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-7 12:15 PM 發表 查看引用來源

知道,知道tks:smile_o09:

蝦少少恰少少有時都幾好的:smile_o12:
支持你:smile_o10: :smile_o10:

你成日都咁溫馨既~ good! Support!

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-7 12:13 PM 發表 查看引用來源

同埋前幾日又嘈交呢.......好在之後sweet到痺.......
話左你地啦~~~~耍花槍~~不過都好嘅~~有時係要咁先了解多d大家~~~~

你成日都咁溫馨既~ good! Support!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆