上一頁下一頁
發新話題

竟然主動引個小朋友, 似乎我真係老啦!

收藏  |  訂閱
309  50.3k

不如妳幫我用口啦
我好需要妳既幫忙

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 12:09 PM 發表 查看引用來源
作為一個38歲的中年女人, 似乎於論壇太老了點。不過今日公司實在無聊, 所以就一試年輕人的玩意。

我結過婚, 不過10年前離咗。之後, 一直好用心工作, 今日總算一個人可以生活。可能由於之後一直有保養, 加上 ...
i need your mouth too.

其實只要心境及keep得好, 仲有大把機會識到有男的

好似呢到一定有好多人推展自己,

不過我都明白你這麼多年抑制自己欲望, 又真係好辛苦的, 我都係一樣

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 03:02 PM 發表

真係唔敢啦! 我知自己身型係可以一時三刻比到男人視覺上的快感 (5"3', 34C, 26, 34), 不過, 一摸上手邊夠D後生女好彈性, 而且我都要一段時間下身先有反應, 後生仔邊有耐性等。
比 d 自信自己啦,你睇呢到幾多男人想同你做朋友就知啦 :smile_o01:

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 03:02 PM 發表 查看引用來源

真係唔敢啦! 我知自己身型係可以一時三刻比到男人視覺上的快感 (5"3', 34C, 26, 34), 不過, 一摸上手邊夠D後生女好彈性, 而且我都要一段時間下身先有反應, 後生仔邊有耐性等。
我都話同你差唔多年紀, 都接近38個隻, 邊係後生仔呀!

上呢個GROUP唔限年紀, 有好多30幾歲都照上, 照出POST, 最緊要心境後生呀嗎........

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 03:02 PM 發表 查看引用來源

成熟...有經歷既女人是可以好吸引....d後生女冇呢d味道既.....除非你想搵d後生仔啦....咁就麻煩d....你都識講...後生仔邊度滿足到你架....

最仲要知道自己想要咩:smile_o06:

男人有句話
朋友妻咪走雞
估唔到樓主都有句
朋友仔咪走雞

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

18歲仔今年都仲係19但係
我好想搵個d大年幾ge姐姐~or ee嫁~口~....
驚比人話怪呢-﹏-////因為5知點解我中2d女士有女人味=3=
妹妹我都反而5中意~_~
我覺得好正嫁呢~
有得食都5嚴棄丫+.+

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆