上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  25.8k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-19 01:54 PM 發表 查看引用來源

依d野搵呀宏啦:smile_47:
幾日冇上discuss,..嘩!!擺我上枱:smile_45:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-7-20 10:47 PM 發表 查看引用來源
on 9 我直程係主角丫,.我拍都拍百幾二百部,...人稱潮吹聖手就係我:smile_34: 穗花,紅音,松島......等等....全部吊過曬..哈哈!!:smile_40:
朱古力宏..........

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-7-20 10:50 PM 發表 查看引用來源
幾日冇上discuss,..嘩!!擺我上枱:smile_45:
呀.係喎....唔記得你果D精華全部洗晒TIM...

引用:
原帖由 星哥 於 2009-7-20 08:15 PM 發表 查看引用來源
哈佬~~幾時有團呀~?
標題已經清楚地顯示日期,,,

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-7-20 10:47 PM 發表 查看引用來源
on 9 我直程係主角丫,.我拍都拍百幾二百部,...人稱潮吹聖手就係我:smile_34: 穗花,紅音,松島......等等....全部吊過曬..哈哈!!:smile_40:
水庫之光:smile_44:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-19 09:03 PM 發表 查看引用來源

一兩千隻3,4仔 唔算多,好正常啫........佢話:smile_o05:
咁的確唔係好多!!:smile_o01:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-19 09:10 PM 發表 查看引用來源

天字宇宙企画AV LTD:smile_o06:
第1男主角....加滕天:smile_o08:
第2男主角....朱古力宏:smile_o14:
第1女主角....羅蘭姐:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

第2女主角....鄭欣宜:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:

引用:
唔好買翻版!! 你果  D 都係翻版女主角!!:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08:  前面應該加地區名!

砵蘭街穗花!! 福田紅音!! 向西松島!! CP麻美!! ETC.......:smile_o12:

五月比人掃.....
新東驚唔驚呀:smile_41: :smile_41:
我有個朋友幾年黎難得有幾日可以偷跳....

點知就撞正依個風暴...
佢都算黑

引用:
原帖由 冷傷風 於 2009-7-21 05:07 PM 發表 查看引用來源
五月比人掃.....
新東驚唔驚呀:smile_41: :smile_41:
我有個朋友幾年黎難得有幾日可以偷跳....

點知就撞正依個風暴...
佢都算黑
咁有無十五日呀???:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆