上一頁下一頁
發新話題

水立方你簡直做了桑拿界最應該做的事

收藏  |  訂閱
165  26.0k

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-7-3 12:03 AM 發表 查看引用來源

除非cheap佬:smile_45:
cheap 女有dim:smile_41: :smile_41:

多謝c-hing水立方你簡直做了桑拿界最應該做的事報告....咁呢個場咁樣做又幾抵讚喎...最怕嘈嘈閉架啦...但一有C9就一定嘈架....:smile_30::smile_30::smile_38:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-7-3 12:02 AM 發表 查看引用來源

什麽是不用加热石........
禁都被你走到位
香分师系有d贵
原来美容部同香分师系有d项目相同嫁
其實和香分师的水立方風情差不多, 只不過不做推热石果 part 凈推油 120 分鐘. 在美容部做香分师D目是平一D假:smile_30: :smile_45: :smile_30: :smile_45:

引用:
原帖由 孟波 於 2009-7-3 12:35 AM 發表 查看引用來源
多謝c-hing水立方你簡直做了桑拿界最應該做的事報告....咁呢個場咁樣做又幾抵讚喎...最怕嘈嘈閉架啦...但一有C9就一定嘈架....:smile_30::smile_30::smile_38:
师奶好多野讲又长气又大声:smile_27: :smile_42:

引用:
原帖由 itplay 於 2009-7-3 12:47 AM 發表 查看引用來源

其實和香分师的水立方風情差不多, 只不過不做推热石果 part 凈推油 120 分鐘. 在美容部做香分师D目是平一D假:smile_30: :smile_45: :smile_30: :smile_45:
美容部个个项目叫乜收几多
水立风情好像是$288 定 $298
我上获中了招
得个贵字
无特别

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-7-2 09:20 PM 發表 查看引用來源

個水池:smile_44: :smile_38:
下次有mood一次過講下
水立方可以改進的地方
既然你都識得講有意見話比他們知道是冇LUN用的,
咁你在此再講水立方有什麼不好都一樣冇LUN用,咁你即係廢up!

tks sharing :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-7-2 11:09 PM 發表 查看引用來源

我又唔係水立方有關人士
我未使禁盡力幫助他們向好
只不過作為一個網民
在網絡上發表下姊:smile_o05:
你真的不是水立方員工,但可能你有股份的!
經常出有關水立方報告!:smile_41:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-7-2 03:23 AM 發表 查看引用來源
話說小第原定想搵日出post
插q水立方
點知個日坐大廳看電視
見到他們在電視上有個標貼
大致意思是
保持寧靜
唔好嘈親其他人客
shit
我等了呢句野好耐啦
桑拿suppose係relax的地方
低檔場嘈到西
高檔場無禁 ...
支持花花的意見 ~~
廣州深圳的桑拿我都有去 , 梗係覺得廣州桑拿休息室寧靜好多 ,唔知點解 ....

引用:
原帖由 vodafoneNike 於 2009-7-3 01:08 AM 發表 查看引用來源

你真的不是水立方員工,但可能你有股份的!
經常出有關水立方報告!:smile_41:
有份
我一定认
又唔系细间桑拿
水立方怕什麽认:smile_40: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆