上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.5k

回覆你...^^

引用:
原帖由 hughug 於 2009-7-1 11:04 PM 發表 查看引用來源
係度勁出POST就得架啦..
咩都睇下..咩都回下..咩都貼下咁..
好快OK
享爺~~~:smile_o16:

哈哈哈哈哈哈哈哈哈...咁未得囉

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-1 21:39 發表 查看引用來源
180高男...30歲...單身...樣子不差(唔係自大...冇女人緣)...可能生活圈子細...做技工...唔夜蒲唔煙唔酒...唔講粗口(工作關係..女仔係度唔會講...^^)...專一...老實...因為唔想講大話...愛一個人仲咩要講大話...因為我 ...
唔~說話一定係漂亮既~
你出多d post到50分就可以有pm, 再時一齊出黎活動認識認識啦:smile_o06:

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-1 22:41 發表 查看引用來源
冇話要你信:smile_34:
唔可以對我daddy咁冇禮貌:smile_34:

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-1 23:04 發表 查看引用來源
講左啦...生活圈子細...冇女人緣...
你用引用黎回post呀~大家都易睇d:smile_40:

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-1 23:18 發表 查看引用來源
哈哈哈哈哈哈哈哈哈...咁未得囉
冇意義既回post係會俾人扣分架
咁樣回幾多都冇用:smile_45:

有d眼訓...各位我想訓覺...^^

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-1 23:33 發表 查看引用來源
有d眼訓...各位我想訓覺...^^
想就去瞓啦~唔洗問過我地架bo:smile_30:

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-1 11:04 PM 發表 查看引用來源
講左啦...生活圈子細...冇女人緣...
我知啦已經..講真啦..你講到自己條件咁好...應該有大把女仔係你面前..
就係因為唔去識.又點會有女人緣呀.過左咁耐 要到左依家先去擴闊你自己的生活圈子.先的起心肝係回歸日係呢度做 member ..去搵返d 女人緣...:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆