上一頁下一頁
發新話題

同朋友條女去左睇戲... 更新#50 #85 #112 #133

收藏  |  訂閱
145  133.3k

:smile_40: :smile_40: 
佢都挑逗你喎

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2018-9-21 11:42 AM 發表 查看引用來源
你咁樣其實好無禮貌,個女仔已經做到咁明顯都唔識做。係咪要個女仔親口同你講:[喂!不如我地去扑野囉?]
你知唔知咩叫做(禮貌性行為),人地女仔做主動比晒signal你,你係無意思嘅做早小小拒絕女仔,等女仔好D落台。你現在叫人地點好?女仔主動都被拒絕,你係咪想同人講:[你咁L豬,我係唔會同你扑野架} ...
ching  ur  right

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2018-9-21 11:42 AM 發表 查看引用來源
你咁樣其實好無禮貌,個女仔已經做到咁明顯都唔識做。係咪要個女仔親口同你講:[喂!不如我地去扑野囉?]
你知唔知咩叫做(禮貌性行為),人地女仔做主動比晒signal你,你係無意思嘅做早小小拒絕女仔,等女仔好D落台。你現在叫人地點好?女仔主動都被拒絕,你係咪想同人講:[你咁L豬,我係唔會同你扑野架} ...
ching  ur  right

夠鐘出文喇師兄

自從果次之後 我第2日就問佢邊日放假 想約佢打牌 (其實想約佢睇戲..) 佢話星期5,6都放,咁我就問佢邊日得閒打牌 唔洗陪佢條仔 佢話星期5得閒 星期6就唔得 咁我同佢講星期5打啦 (其實要返工,不過同同事掉假)

咁到左禮拜5一起身就約人打 (其實我早2日已經問左某一個 佢話要返工) ,最後3缺1 得償所願!

咁我就wtsapp私聊佢 話又唔夠人打 咁佢話好啦

我: 又晒一日假 你有咩搞

佢: 冇呀 原本諗住今日打牌架嘛

我: 你今晚自己食飯?

佢: 係呀,佢返夜 (佢=佢男朋友)

我: 咁不如一齊食 反正我都冇野搞

佢: 好

我: 你想食咩?

佢: 出去食?

我: 出去食囉,反正呢度都冇咩野食

我: 你幾點出得?

佢: 隨時都得啦

我: 咁去睇場戲先食飯啦不如

出到去又睇下有咩戲好睇 (梗係揀d又悶又長既戲睇啦..)

我: 不如呢套啦

佢: 好呀 但係4點先開場喎 (果陣大約3點)

我: 行陣先囉 不過買左飛先

咁我就話我去買飛得啦 你係度等啦 (其實想揀d又後又偏一邊既位..)

咁買完飛,就去附近商場行一陣,架lift好多人等 入到lift好逼下 我d邪念又黎....

我專登企佢後面 企到最後但留返少少位 佢一向後就撞到我下面...

我2隻手搭住佢膊頭 咁刺激既環境 我下面已經硬如鋼鐵...我2隻手用一用力 將佢個人拉後左一步 下面已經貼住佢
patpat...

我見佢冇反應 就開始細細力咁郁 磨佢patpat...出lift果陣 佢仲細細力打左我一下 話我衰人

終於夠鐘入場,好彩都唔算多人 得6,7個左右 睇左一陣 我問佢係咪凍呀? 佢話少少啦 我就坐埋少少 佢都好識做 好似
上次咁cool住我手臂 請我食波餅 我隻手都自動波咁擺係佢大脾..

今次我比上次大膽d..我縮一縮手 開始搭住佢膊頭攬住佢 隻手就開始越摸越低.. 終於掂到佢對奶 一開頭都唔敢太輕舉
妄動 只係周不時hi下掂下 到耐左就問始掂住 佢望一望我

大家對望左幾秒  我亦都忍唔住鍚埋去 開始同佢打茄輪...

呢個時侯終於可以面對面渣佢對奶 雖然隔住件衫 但都好有手感...佢隻手都開始唔規距..開始摸住我大脾..我就捉住佢隻手去我碌野度 佢亦都冇反抗 仲係咁好溫柔咁隔住條褲玩我碌野...
我開始進攻佢妹妹 一摸落去就feel到佢濕晒..我問佢做咩咁濕既..  佢冇答我 對住我笑 跟住一野咀埋黎 我地就打左第2個茄輪...

我繼續玩佢妹妹 開始加快速度 佢不斷係我耳邊呻吟 ..隻手就繼續玩緊我碌鳩..我引唔住拎碌野出黎比佢玩 因為一早已經硬如鋼鐵..所以一攞出黎果陣直頭係彈出黎 佢好似好驚訝咁... 今次到我主動鍚埋去..之後捉住佢隻手又幫我打飛機..其實我好想叫佢幫我含 但係一來唔知佢肯唔肯..二來又驚比人睇到 所以都打消左呢個念頭

套戲就完..大家都停手 跟住就去食飯...原本諗住食完飯同佢開波...

我: 食完飯之後有咩搞?

佢: 要去xx屋企呀 佢就收工啦

我: 哦..仲諗住食第2餐添..咁下次先啦

佢對住我笑 話我咸濕

我: 甜品咋喎..你諗咩呀

佢又打左我一下 今次我打返佢patpat..
最後大家搭巴士一齊返去 全程佢隻手都擺係我碌野度...

#待續

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-26 08:01 PM 發表 查看引用來源
自從果次之後 我第2日就問佢邊日放假 想約佢打牌 (其實想約佢睇戲..) 佢話星期5,6都放,咁我就問佢邊日得閒打牌 唔洗陪佢條仔 佢話星期5得閒 星期6就唔得 咁我同佢講星期5打啦 (其實要返工,不過同同事掉假)

咁到左禮拜5一起身就約人打 (其實我早2日已經問左某一個 佢話要返工) ,最後3缺1 得償所願!

我: 又晒一 ...
下次去唱K,之後食糖水

朋友妻,咪走雞,你真夠朋友,夠仆倒

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-26 08:01 PM 發表 查看引用來源

我: 又晒一 ...
準備開得餐了

可惜

又要等下次

你朋友知道可能有3p玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆