上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 13:06 發表 查看引用來源

開心share好喎師兄
師兄…!你到你主場唔會搶眼球..我繼續等你的更新🤭🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 08:31 發表 查看引用來源

係咪又有墮入感之預,又可以勾返起你啲美好嘅回憶呢,我係埋抵錫先 😘
掂呀師兄,今晚要返去搵返之前d相回味下
抵錫,不過係搵d靚女錫你💛💛

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 13:10 發表 查看引用來源

每撞一吓佢個pat就彈一吓,吊到佢啪啪聲嗰陣佢個蘿柚就一路彈吓彈吓咁,最舒服係佢個蘿柚夠圓夠肉地,撞埋去軟綿綿咁,真係好爽
係架,所以呢個人妻真係好好屌!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 13:02 發表 查看引用來源

佢喺床上放好多,加上冇帶佢個仔嚟,叫都叫得大聲啲
佢既吟聲 + 你既拍拍聲 , 諗到場面都好正

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-6-7 14:07 發表 查看引用來源

佢既吟聲 + 你既拍拍聲 , 諗到場面都好正
何止拍拍聲!仲成個屎忽屌到有波浪🌊咁的情境

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 7-6-2024 13:02 發表 查看引用來源

佢喺床上放好多,加上冇帶佢個仔嚟,叫都叫得大聲啲
有時出去爆房同喺屋企攪嘅氣氛同放嘅程度係差好遠🥰👍🏾

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 7-6-2024 08:46 發表 查看引用來源

最緊要你哋覺得靚又好睇👍
何只好睇。。。直頭有排j啦😍🤣

勁呀師兄 勁有代入感

大家吊完人妻,sorry,係睇完吊人妻啲相之後,今日睇返有著衫嘅佢啦不如。

繼續俾大家緊貼住人妻嘅動向,今日去沙灘玩,有影合照但係佢揸機自拍,佢影親出嚟嗰啲全部都避開影自己對波。我feel到佢唔係咁想自己泳衣look出鏡,所以我唯有襯佢自己行開踏吓水嗰陣離遠影佢個泳衣look俾大家睇。

各位吊完佢之後,sorry又講錯,係睇完佢俾我吊嘅look之後,今日見佢泳衣look,又有冇啲咩感覺呢?

回覆 8969# 最錫我老婆 的帖子

佢嘅泳衣look....👍🏻佢對自己身材😏好滿意喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆