上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-7 08:59 發表 查看引用來源
試吓同佢玩蒙眼,咁到時咪可以囉!
係呀!蒙住眼帶眼罩玩琴好多野…
我要老婆帶眼罩扑,佢話好多暇相🤭🤭🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 13:00 發表 查看引用來源

本來我對pat冇乜特別感覺,但係就係佢呢個蘿柚令到我發現原來pat可以咁正
佢個Pat Pat真係好正,見到都想屌埋一份!😬

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-6-7 09:50 發表 查看引用來源
有樣野唔記得師兄有無講過 , 佢為人咁保守同小心 , 喺床上會唔會有反差 , 放聲吟叫呢 ?
佢喺床上放好多,加上冇帶佢個仔嚟,叫都叫得大聲啲

引用:
原帖由 kaiga 於 2024-6-7 10:59 發表 查看引用來源

我另一半都唔肯,試過想偷影後入嘅相黃左,佢嬲左成個星期。。🤷🏻‍♂️
咁我諗你另一半同人妻一樣,都係比較保守嗰類型

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-7 11:19 發表 查看引用來源
ching 呢輯相直頭滿分,如果要影前面,我都覺得要玩蒙眼,可以一試,同埋睇唔到嘢,人妻會更敏感,成功嘅話可以綁埋手,到時點影都無問題。係咪好理想?😁

...
如果得就當然理想啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 13:02 發表 查看引用來源

佢喺床上放好多,加上冇帶佢個仔嚟,叫都叫得大聲啲
喺出面做就應該會放啲,唔駛驚人聽到,叫都叫得大聲啲!😬

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-7 11:24 發表 查看引用來源
人妻食藥/上咗環?

冇,唔可以中出

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-7 12:55 發表 查看引用來源

師兄識貨!影後入相真係好正,我成日狗仔後入時必定會影相留念🤭🤭
開心share好喎師兄

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-7 13:01 發表 查看引用來源
佢個Pat Pat真係好正,見到都想屌埋一份!😬
每撞一吓佢個pat就彈一吓,吊到佢啪啪聲嗰陣佢個蘿柚就一路彈吓彈吓咁,最舒服係佢個蘿柚夠圓夠肉地,撞埋去軟綿綿咁,真係好爽

回覆 8959# 最錫我老婆 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻🤤👍🏻精彩!☕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆