上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-6-7 08:40 發表 查看引用來源
師兄啲攝影技術邁進咗好大步口牛😂😂😂人妻個patpat 好靚,好好推😍😍😍皮膚又白滑😍😍😍同埋條裙著得人妻好靚😍😍😍
最緊要你哋覺得靚又好睇👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 08:46 發表 查看引用來源

梗係又靚又好睇!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 06:27 發表 查看引用來源
同人妻去呢個旅行之前我專登同佢一早講定其實今個月我公司好忙,但係因為之前因為我屋企嘅事延遲左,我唔想再延期要佢等,所以照去。但係我成個trip都會要做公司嘢,keep住同幾個客傾。所以so far我日日都keep住提醒自己做一 ...
真係好正,好有投入感!終於影到屌人妻嘅相,佢個pat Pat 有肉地,後入咁樣屌真係好正!如果影片仲正,可以聽埋佢啲叫床聲,不過而家已經好正!😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 07:20 發表 查看引用來源

好多師兄話想睇佢俾我推pat嘅相啊嘛😝
不過我都知正面正,但係我真係諗唔到有咩方法可以影到而又唔會俾佢見到,你有冇計?
細佬我有個習慣,就係鐘意打真軍,從來都唔鐘意用套。反正我又唔會周圍喺出面食女,所以喺我身同屋企 ...
試吓同佢玩蒙眼,咁到時咪可以囉!

人妻身材唔錯~~多謝版主分享

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-7 08:59 發表 查看引用來源
試吓同佢玩蒙眼,咁到時咪可以囉!
一早諗過啦,用咩解釋同佢講要蒙眼?
想幻想佢俾第二個吊 ,啫係同佢自首話我有綠霹想佢俾人吊

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 09:06 發表 查看引用來源

一早諗過啦,用咩解釋同佢講要蒙眼?
想幻想佢俾第二個吊 ,啫係同佢自首話我有綠霹想佢俾人吊
蒙咗眼身體其他部位個感覺會敏感咗,所以想佢試吓囉!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 08:46 發表 查看引用來源

多謝師兄咁用心同搏命為我地謀福利 , 條女個蘿柚真係好圖好正 , 一定好好推啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-7 09:09 發表 查看引用來源
蒙咗眼身體其他部位個感覺會敏感咗,所以想佢試吓囉!
補充一句 , 同佢講 , 試吓唔好用視覺去享受  , 用心去體會

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-6-7 09:20 發表 查看引用來源

補充一句 , 同佢講 , 試吓唔好用視覺去享受  , 用心去體會
有道理,師兄應該好有經驗!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆