上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

我會一隻手響後邊揸佢個波,另一隻手下邊指插佢!

同人妻去呢個旅行之前我專登同佢一早講定其實今個月我公司好忙,但係因為之前因為我屋企嘅事延遲左,我唔想再延期要佢等,所以照去。但係我成個trip都會要做公司嘢,keep住同幾個客傾。所以so far我日日都keep住提醒自己做一件事,就係長時間揸住部電話。睇公司網站,睇租盤,覆whatsapp,覆email,send email,就算冇人email我,冇人send whatsapp俾我都要專登是但求其撩friend傾計send嘢俾人。我咁多舖排,做咁多嘢,目的其實好簡單,就係要人妻慣性見到我長期揸住電話呢個舉動。只要佢習慣我機不離手,任何時候任何地點都揸住部電話喺手嘅話,佢驚覺性就唔會咁高,見我擰住電話嗰陣只會以為我做緊公司嘢,傾緊公事,咁我偷影佢相嗰陣就會方便好多,唔會引起佢懷疑。

尋日都係觀光四周圍食吓嘢咁,行程冇乜特別。人妻本來就係一個保守同低調嘅女人。平時響香港都唔會特別打扮,今次出嚟去旅行玩頂多都係會帶幾條裙仔背心仔嚟,化返個妝咁就算係打扮靚啲咁就算。但係絕對唔會話專登露肉露胸露身材嗰類型,雖然我想佢露多啲,唔好成日收收埋埋,但係可惜呢個唔係佢性格,冇計。

尋日人妻著左條碎花長裙出去,都係鬆鬆哋飄飄吓,冇乜肉睇嗰種啦,其實我都預左。不過唯一慶幸嘅係佢條裙係綁繩嘅款。加上佢長期孭住部電話喺身,電話條帶掛住喺心口嗰陣會成日壓住佢條裙響心口嗰個接駁位,有時會整到佢一邊領口會打開,同埋條電話帶會扯低佢條裙,導致露bra嘅情況出現。

當然,佢自己好快已經發現到呢個問題,所以佢一路都好小心,成日會望住自己心口,同埋用手㩒住個心口防走光,但係點都會有失手嘅時候,我有心捕嘅,點都會捕到佢。

可能就係因為佢唔刻意露, 仲要成日都咁驚,但係偏偏就喺啲冷不勝防嘅一刻,意外地走光,仲要俾啲local見到。就係呢啲moment,先令人覺得珍貴。

佢太小心啦,所以尋日全日淨係影到三張走光相,但係夜晚返到酒店先係我今個 post 嘅戲肉。。。

尋晚返到酒店唔算太夜,沖晒涼上到床人妻冇即時散晒,仲有精力睇相睇電話,咁我就梗係唔會放過佢。我搭住佢膊頭,冇耐已經手多伸落啲搭住佢左胸。搭左陣已經由搭住變成慢慢磋。。

蹉兩吓,搣兩吓。。當時隔住件背心,但係入面已經冇bra,個手感非常軟滑,張大手掌成隻左邊胸啱啱好喺我手心入面揸到實一實。佢都FEEL到我想點,我成個身攬埋去佢到由頭錫到落腳。。

錫完我將人妻推開要佢打側身背住我, 一打側身我已經忍唔住大力貼個身埋佢到, 條J即刻大力壓落佢個PAT到。嗰種又柔軟,有暖嘅感覺真係好正。。

佢好快已經俾我摸到入晒mood,我好快手咁除左佢件背心,大力扯走埋佢條底褲。一下一下咁入佢,當時佢已經濕晒,個PAT夾住我條J,好似一下一下將我條J吸入去佢到咁。。。話咁快我已經成條J入晒佢到,一下大力頂到盡頭,佢一時忍唔住叫左出聲。。

側身抽插左一陣,我怕忍唔住就停低左,人妻見我停左就自動波,坐起身,坐上我到UN。。。呢個時候我知道,我嘅機會終於嚟到。。。之後嘅嘢,我唔再用詞語去描述我點吊人妻啦,你哋自己用肉眼睇,可能會仲更加感受到吊人妻嘅感覺。。。

細佬我第一次吊緊人妻個陣偷影佢,淨係夠膽吊PAT嗰陣趁佢唔會見到先敢影,又因為大大力推撞緊佢,所以唔係影得咁清,但係真係搵命搏返嚟,希望能夠俾到大家代入到當時吊緊人妻嘅視覺,同感受吓吊佢滋味!
同埋大家由人妻日頭嘅look,衣著係咩,幾時走光,點樣走光,連夜晚俾我吊緊嘅樣都俾你哋緊貼住睇埋,有冇種好似其實就係自己真身同緊人妻一齊嘅感覺先? 😂😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 06:27 發表 查看引用來源
同人妻去呢個旅行之前我專登同佢一早講定其實今個月我公司好忙,但係因為之前因為我屋企嘅事延遲左,我唔想再延期要佢等,所以照去。但係我成個trip都會要做公司嘢,keep住同幾個客傾。所以so far我日日都keep住提醒自己做一 ...
C兄好勁……….

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 06:27 發表 查看引用來源
同人妻去呢個旅行之前我專登同佢一早講定其實今個月我公司好忙,但係因為之前因為我屋企嘅事延遲左,我唔想再延期要佢等,所以照去。但係我成個trip都會要做公司嘢,keep住同幾個客傾。所以so far我日日都keep住提醒自己做一 ...
師兄果然係神人
如果影埋正面就正
今次旅程帶左幾多個套係身?

好有視覺效果,睇見都開心,期待下次更加激烈報告,旅途愉快

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-7 07:08 發表 查看引用來源
師兄果然係神人
如果影埋正面就正
今次旅程帶左幾多個套係身?
好多師兄話想睇佢俾我推pat嘅相啊嘛😝
不過我都知正面正,但係我真係諗唔到有咩方法可以影到而又唔會俾佢見到,你有冇計?
細佬我有個習慣,就係鐘意打真軍,從來都唔鐘意用套。反正我又唔會周圍喺出面食女,所以喺我身同屋企都唔會有呢樣嘢 🤭

睇到啲第一身推車相真係有代入感,師兄好波👍👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-7 07:20 發表 查看引用來源

好多師兄話想睇佢俾我推pat嘅相啊嘛😝
不過我都知正面正,但係我真係諗唔到有咩方法可以影到而又唔會俾佢見到,你有冇計?
細佬我有個習慣,就係鐘意打真軍,從來都唔鐘意用套。反正我又唔會周圍喺出面食女,所以喺我身同屋企 ...
打真軍唔怕出事咩?
我第一次同我老婆去旅行扑野,佢又係用呢招背向我黎騎我,好有畫面呀。。。

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-6-7 08:25 發表 查看引用來源

打真軍唔怕出事咩?
我第一次同我老婆去旅行扑野,佢又係用呢招背向我黎騎我,好有畫面呀。。。
係咪又有墮入感之預,又可以勾返起你啲美好嘅回憶呢,我係埋抵錫先 😘

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 7-6-2024 06:27 發表 查看引用來源
師兄啲攝影技術邁進咗好大步喎😂😂😂人妻個patpat 好靚,好好推😍😍😍皮膚又白滑😍😍😍同埋條裙著得人妻好靚😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆