上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-6 00:50 發表 查看引用來源
泰國呢邊未到12點,我哋啱啱返到酒店。現場直擊人妻返到嚟酒店準備沖涼之前嘅moment

大家睇完有冇想從後面攬住人妻然後用 ...
梗係有啦!咁你係咪有?😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 5-6-2024 21:25 發表 查看引用來源
頭先一路同人妻一齊所以未有機會再上嚟post相。人妻睇返啲相嗰陣發現咗自己件衫好透,仲話我點解唔同佢講,我唯有話我真係冇留意到 😂

捕捉到佢睇緊相然後發現自己件衫好透嘅一幕
https://i.postimg.cc/j2LtVf7L/IMG- ...
好誘惑吓😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 6-6-2024 00:50 發表 查看引用來源
泰國呢邊未到12點,我哋啱啱返到酒店。現場直擊人妻返到嚟酒店準備沖涼之前嘅moment

絕對有啦😍😍😍想即刻除咗佢條底褲推爆佢😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 21:25 發表 查看引用來源
頭先一路同人妻一齊所以未有機會再上嚟post相。人妻睇返啲相嗰陣發現咗自己件衫好透,仲話我點解唔同佢講,我唯有話我真係冇留意到 😂

捕捉到佢睇緊相然後發現自己件衫好透嘅一幕
https://i.postimg.cc/j2LtVf7L/IMG- ...
人妻⋯⋯ -定好淫

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-6 00:50 發表 查看引用來源

俾我就底褲都唔駛除就直接啪啪啪

我就會即刻舔佢陰核, 搞到佢求我吊佢

歡迎師兄回歸 , 人妻個波都好大 ,lin 頭又吸引 , 好好啜咁
你既辛勞無白費 , 繼續努力 , 等你post 做愛過程

師兄,等你好耐啦,人妻果然好正呀。你喺巴士上嗰幕,好似睇馬以前"暴露女友"嗰啲色文咁,睇到都有畫面呀。
呢個場本來都靜,師兄你唔上黎分享,個場就更靜啦,你多啲上黎分享啦~~~

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-6 00:57 發表 查看引用來源

俾你咁問一問我先發現原來我都唔係好知佢實際高度喎,我諗5'3-5'4咁上下?
細細粒搞落一定好正! 同埋你話得佢前老公同你見過佢對波,姐係你係佢第二個?

回覆 8887# 最錫我老婆 的帖子

人妻屁股相當有彈性....師兄眼光好!

身材比例唔算瘦,好砌就得啦!期待ching影片😍
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-6 00:57 發表 查看引用來源

俾你咁問一問我先發現原來我都唔係好知佢實際高度喎,我諗5'3-5'4咁上下?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆