上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】詢眾要求誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(順便祝妃妃29號生日快樂)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.0k

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-27 01:18 AM 發表 查看引用來源
:smile_19:我都收到
妳咁正:smile_47: 梗係收到啦

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-27 01:20 AM 發表 查看引用來源
:smile_19:佢低Q能ga..
點低Q能法?

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-27 01:21 AM 發表 查看引用來源

妳咁正:smile_47: 梗係收到啦
:smile_19::smile_19::')正條毛....
:'):')我呢排暗倉發炎不知几勁啊

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-27 01:21 AM 發表 查看引用來源
咁你有無覆佢呀:smile_o10:
NO LA.............:smile_o16:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-27 01:21 AM 發表 查看引用來源

講得出做得到:smile_34:
咁到時pm舊蛋糕比你啦...................:smile_o12: :smile_o12:
講笑咋:smile_o01:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-27 01:22 AM 發表 查看引用來源
:smile_19::smile_19::')正條毛....
:'):')我呢排暗倉發炎不知几勁啊
:smile_o14: 咁慘..........茶暗倉膏啦:smile_o06:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-27 01:21 AM 發表 查看引用來源

點低Q能法?
:smile_19::smile_19::smile_19:24 小時都挂住扑野...都吾明佢點做到消防員

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-27 01:22 AM 發表 查看引用來源

NO LA.............:smile_o16:
佢可能當左你係女呀:smile_o01:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-27 01:24 AM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 咁慘..........茶暗倉膏啦:smile_o06:
:')都吾得啊..
尋日,今日係中山熱到我出粒粒... :')又生痱枝...又出牙...
:smile_19:我只腳今日又受折磨一天]...而家都就報癈

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-27 01:22 AM 發表 查看引用來源
咁到時pm舊蛋糕比你啦...................:smile_o12: :smile_o12:
講笑咋:smile_o01:
一場街坊...大家又咁近, 唔駛PM 啦, 我過黎攞啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆