上一頁下一頁
發新話題

徵23-30歲的單身男仔做男朋友......入來做個朋友仔呀...PART2

收藏  |  訂閱
1.5k  33.0k

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-15 02:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 真係未搵到咩
有就出左街...仲會係度「日日蒸」哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 Carter_18 於 2009-7-15 02:42 PM 發表 查看引用來源
  咁不如一齊食啦  haha
其實食煙好少事姐,又唔係食白粉
:smile_o03: 唔係架
對某d人泥講..真係唔食得架:smile_o14:
聞都唔得:smile_o02:
係你面前有個:smile_o16:

引用:
原帖由 Carter_18 於 2009-7-15 02:44 PM 發表 查看引用來源
免稅果d煙味同港期有少少唔同,相反仲會食多d
係免費:smile_o03: 唔係免稅:smile_o04:

引用:
原帖由 翠~翠 於 2009-7-15 02:43 PM 發表 查看引用來源
係度教壞人:smile_45:
做個反面教材姐,唔洗咁認真~

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-15 02:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03: 唔係架
對某d人泥講..真係唔食得架:smile_o14:
聞都唔得:smile_o02:
係你面前有個:smile_o16:
你話緊邊個???:smile_o14:

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-15 02:45 PM 發表 查看引用來源

免費:smile_o03: 唔係免稅:smile_o04:
唔係掛~咁咪慳好多:smile_47:

引用:
原帖由 翠~翠 於 2009-7-15 02:44 PM 發表 查看引用來源
有就出左街...仲會係度「日日蒸」哈哈:smile_30:
:smile_o14: 唔通樓上o d全部都係運吉既:smile_o04:

引用:
原帖由 Carter_18 於 2009-7-15 02:45 PM 發表 查看引用來源
  做個反面教材姐,唔洗咁認真~
男人無個好:smile_o08:

:smile_14: 翠翠徵bf........:smile_43:

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-15 02:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 唔通樓上o d全部都係運吉既:smile_o04:
係都唔好咁大聲:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆