上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part9

收藏  |  訂閱
1.5k  38.5k

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-6-14 02:11 PM 發表 查看引用來源

佢想買咩~?
我可能有印象見過有無得買架喎~:smile_27:
講到邊:smile_41: 你尋日買野地址,俾小win,佢一直搵緊台灣板:smile_44:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-6-14 02:13 PM 發表 查看引用來源

點講呢.....
又唔係好係..:smile_13:
你係您的外表非常安靜而彬彬有禮,眼光深沉又能獨立思考<----:smile_o05:
但是如果是您被傷害,一定會設法還擊<----------我唔敢得罪你:smile_o04:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-14 02:17 PM 發表 查看引用來源

間野係邊架? 叫咩名:smile_41:
唔知~識去唔識講,商場1/f:smile_o14:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-14 02:19 PM 發表 查看引用來源

有得整既~冇問題
買條新我又唔甘心, 著得一次:smile_o16:

銀包星期2用:smile_o05:
個銀包希望可以代替我,每日陪你:smile_o06: 禁幾時都=我係你身邊

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-14 02:20 PM 發表 查看引用來源

講到邊:smile_41: 你尋日買野地址,俾小win,佢一直搵緊台灣板:smile_44:
咩都唔知架我....:smile_o04:

返到:smile_o05:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-14 02:27 PM 發表 查看引用來源

個銀包希望可以代替我,每日陪你:smile_o06: 禁幾時都=我係你身邊
巧情深:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-14 02:23 PM 發表 查看引用來源

你係您的外表非常安靜而彬彬有禮,眼光深沉又能獨立思考
我都可以好嘈好多野講~:smile_o05:
"彬彬有禮" <--- :smile_o04:諗唔到點可能會用係我身上面....哈哈~
"獨立思考" <--- 其實我發緊白日夢~:smile_o16:
"但是如果是您被傷害,一定會設法還擊" <--- 係...一定係...:smile_o01:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-6-14 13:50 發表 查看引用來源

我次次都無乜唱架啦~:smile_44:
你黎親都好多人, 唱得最多個次係第一次:smile_o05:

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-14 13:59 發表 查看引用來源
唔得AR~~~今個月剛剛夠洗咋.........我都洗大左.......
岩岩月頭咋BO:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆