上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 仨揖獰

收藏  |  訂閱
1.5k  32.1k

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-6-5 12:18 AM 發表

禾之前用3g plan....睇睇吓都冇睇...所以都係改返做2g...平d算數
禾一樓都係用2g plan 咋喎~~:smile_13: :smile_13:  e家係電腦過d資料落部手機樹

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-6-5 12:27 AM 發表 查看引用來源

又搞錯左tim......咁e+ 仲有冇跳呀:smile_38:
5知呀,禾放棄用佢啦:smile_45:   

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-6-5 12:25 AM 發表 查看引用來源

你鍾意講我~~我冇所謂:smile_o10:
你几時放假ar~~

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-6-5 12:26 AM 發表 查看引用來源

架字禾ar~~
重水講既

又係禾閃ge時候喇:smile_43: ....咁多位慢慢傾:smile_o07:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-6-5 12:28 AM 發表 查看引用來源

你就好啦...咁反得開心d喇:smile_38::smile_30:
多謝........
希望D豬呢幾日乖D, 好驚佢再升警戒, 出唔到境丫:smile_27:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-5 12:19 AM 發表

三星, 之前果部響得好細聲:smile_27:
禾覺得係撞手神, 唔到部機好, 咪好用囉~~
唔一定同款都係細聲

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-5 12:27 AM 發表 查看引用來源

我驚你唔想要果D手信咋喎:smile_30:
除左留連,禾茅乜5要架喎

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-6-5 12:31 AM 發表 查看引用來源
又係禾閃ge時候喇:smile_43: ....咁多位慢慢傾:smile_o07:
草草, 早抖...
我都差唔多啦............各位SWEET DREAM :smile_38:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-5 12:27 AM 發表 查看引用來源

我驚你唔想要果D手信咋喎:smile_30:
乜都5好帶ar,去反之ma,又5係做咕喱,帶得比冰個~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆