上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-27 11:11 PM 發表 查看引用來源
我聽日要去扒龍般之嘛...........
真係好大鑊下喎
咁你唔早d 訓既??

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-27 11:13 PM 發表 查看引用來源
講笑咋..........
我知...我都係講下笑架咋

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-27 11:11 PM 發表 查看引用來源
我聽日要去扒龍般之嘛...........
今次記得著雨褸啦~~~~~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-5-27 11:18 PM 發表 查看引用來源

尋晚早抖哥諗住趁我飲醉叫我跪安~~俾我爆咗佢樽啦~~~~~~~~
你想唔想試下呢~~~~~~~~~~~
10個樽爆差佬嘛.........

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-27 11:19 PM 發表 查看引用來源
10個樽爆差佬嘛.........
我今朝扔晒啦~~~~~~佢又唔早啲講~~~~~~~~~~~:smile_34:

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-5-27 11:19 PM 發表 查看引用來源

今次記得著雨褸啦~~~~~~~~:smile_30:
希望聽日唔好落雨啦......著雨褸發唔到力架............初賽都會著件T恤......到決賽就除衫架啦........

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-27 11:19 PM 發表 查看引用來源

真係好大鑊下喎
咁你唔早d 訓既??
吹多陣先訓.......不過我平時都好夜訓.........慣左

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-27 11:22 PM 發表 查看引用來源
希望聽日唔好落雨啦......著雨褸發唔到力架............初賽都會著件T恤......到決賽就除衫架啦........
聽日初賽同決賽一齊嚟呀~~~~~~~~~~~:smile_14:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-27 11:24 PM 發表 查看引用來源
吹多陣先訓.......不過我平時都好夜訓.........慣左
你信我~~~~~聽日一定落雨啦~~~~~~~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-5-27 11:29 PM 發表 查看引用來源

你信我~~~~~聽日一定落雨啦~~~~~~~~~~:smile_30:
我信你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆