上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.4k

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-24 11:23 PM 發表 查看引用來源

hihi~~叫我lilian或者莉莉亞~~ :023:
莉莉亞~我鍾意呢個名~~>3<

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 11:23 PM 發表 查看引用來源

送上門喎~基本上,男仔唔會唔受囉~而個女仔又唔差的話~當然唔係個個都係咁啦~:094:
呢D係咪人地講既女追男隔重紗呢:096:

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-24 11:25 PM 發表 查看引用來源

認同

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-24 11:24 PM 發表 查看引用來源

0個陣同佢兩個搬出去住...佢唔駛我做0野...我得閒就接job囉~
屋企0的0野都係我搞...
又有隻仔0係屋企陪我...
真係感覺0個邊係一個家:023:
搬0左總有唔慣......
但大家係和平分手~ 而家都係朋友:loveliness ...
唔駛你做野咁好ar~我都想有人養我....:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-24 11:24 PM 發表 查看引用來源

0個陣同佢兩個搬出去住...佢唔駛我做0野...我得閒就接job囉~
屋企0的0野都係我搞...
又有隻仔0係屋企陪我...
真係感覺0個邊係一個家:023:
搬0左總有唔慣......
但大家係和平分手~ 而家都係朋友:loveliness ...
咁都好d既。。。分手總是無奈。。

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 11:23 PM 發表 查看引用來源

送上門喎~基本上,男仔唔會唔受囉~而個女仔又唔差的話~當然唔係個個都係咁啦~:094:
好難講,如果係我我會想佢先同我行埋一排,睇下佢受唔受到

我喜歡靜,我喜歡晚上,我喜歡黑暗,我喜歡孤獨,但孤獨的我不會寂寞…….

所以,我的性格是向黑暗面發展的。。。。

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-24 11:25 PM 發表 查看引用來源

一矢中的~~

引用:

都係wor~有人送上門...

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-24 11:10 PM 發表 查看引用來源
你返黎la,今日辛苦ma??:092:
今日落雨~~返到去無咩心機做野~~好在唔算太忙啦~~~:096:

引用:

都係wor~有人送上門...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆