上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.9k

引用:
原帖由 akitty 於 2018-1-8 03:22 AM 發表 查看引用來源
今晚,我聽左一句好難聽到,仲難聽過粗口既說話。。
真係我大過女以來,聽到甘難聽甘痛心既話語。。

ons,大家你情我願。。
係,我犯賤,我濫交。。
無端端都比你水到順左你意去左開房。。。
完事後,我都只係 ...
呢個世界仆街多的事,唉,d 男人就以為你咁,所以不想你再玩就係咁解。
吾好吾開心,take care
下次小心銀包呢d

個男人心係咁諗都正常,但講出口去侮辱人就缺德啲!

唔係嘛... 講真.. 個男人GENTLEMAN D既..應該陪埋你去報失或者送埋你返去啦...

唔見銀包已經個人慌..仲要畀人屈...

KITTY 開心番D未呀?

仆街何其多,又比你撞多個
引用:
原帖由 akitty 於 8/1/2018 03:22 AM 發表 查看引用來源

係,我犯賤,我濫交。。

仆街何期多,為何總撞我。:')

其實都吾係銀包來既,
出去玩,都吾會帶太多野係身,
有時連袋我都吾會揹。
我而家吾見嗰個係一個卡片套甘既野囉。。
不過入面我夾左我身份證,信用卡,2千蚊左右。
今朝一早就去左警署,入境處,銀行。。。

者係,你可以話吾借,就算覺得我呃你都好。。
但個句說話甘樣講出來真係好傷我心
咩我當叫雞。。你當我係雞者,我吾係呀。。
同埋,我只係值500蚊??
500蚊可以叫到我:')無野吓話。。。

嗯…聽日飛啦~
而家無左身份證同張信用卡者。。
有passport可以照出到境去到既。。
無左張信用卡唯有吾好亂買野囉。。

多謝甘多位師兄們關心愛錫。。

中涼兄,見你甘好,福利照個度原諒你啦~
hkyybbboy。。我知道你都係對我好好。。
不過吾同中涼兄,我吾知點打你個名好。所以好似少左啲互動甘。
我吾係吾記得你,吾理你嫁。。
我知你倆個係特別啲既

KITTY SUPPORT U!
聽日出去玩得開心D
引用:
原帖由 akitty 於 8/1/2018 04:37 PM 發表 查看引用來源

其實都吾係銀包來既,
有時連袋我都吾會揹。
今朝 ...

去到外地更加要小心
唔開心嘅事已經過去
唔好再諗
收拾心情
玩番轉開心嘅

kitty,等你回來

引用:
原帖由 akitty 於 8-1-2018 16:37 發表 查看引用來源

其實都吾係銀包來既,
有時連袋我都吾會揹。
今朝 ...
玩得開心啲啦,溫泉唔好浸太耐。差唔多就要上水,等身體唔好over.
等妳返唻!!!😀

邊Q個咁賤格呀!?真係好嬲
引用:
原帖由 akitty 於 2018-1-8 03:22 發表 查看引用來源

係,我犯賤,我濫交。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆