上一頁下一頁
發新話題

沉迷性海? #1158【4/8更新】

收藏  |  訂閱
1.2k  55.3k

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 04:15 PM 發表 查看引用來源

我有去坐黎:smile_40: 都幾好睇呀

打文真係要好有耐性, 又要一次過打, 斷左就要再等等:smile_39:
坐耐啲嘛。。。 頂到頂先慢慢退番出嚟。。。嗯…………

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-7-31 04:18 PM 發表 查看引用來源

即係比人追緊喇-3-~~~~
呢個世界除左男人仲有女人既:smile_o13:

引用:
原帖由 niks 於 2014-7-31 04:20 PM 發表 查看引用來源

坐耐啲嘛。。。 頂到頂先慢慢退番出嚟。。。嗯…………

你.... 講坐邊度?:smile_o13:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 04:20 PM 發表 查看引用來源

-3-~~~我點知姐~~~當然係講一定係異性追之類, 之後先可能套到話你話係同姊妹出街架嘛-3-不過都係好事出街, 唔洗成日係屋企咁悶.x. 只係上網打文同傾計
又可以出去著令D SHOW OFF自己.x. ....

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 04:19 PM 發表 查看引用來源

突然轉左話題, 又無傾開呢d, 尷尷地嗜:smile_o05:
太突然個啲我都真係唔識俾反應。。

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 04:20 PM 發表 查看引用來源

我個世界冇女人喎,
你黎我的世界,又或者比我進入你的世界呀

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 04:21 PM 發表 查看引用來源

你.... 講坐邊度?:smile_o13:
你就邊度都坐得。。。 你想坐邊呀?? @## v##@

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-7-31 04:22 PM 發表 查看引用來源

-3-~~~我點知姐~~~當然係講一定係異性追之類, 之後先可能套到話你話係同姊妹出街架嘛-3-不過都係好事出街, 唔洗成日係屋企咁悶.x. 只係上網打文同傾計
又可以出去著令D SHOW OFF自己.x. ....
哈哈, 其實我是很宅的:smile_o05:

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2014-7-31 04:23 PM 發表 查看引用來源

我個世界冇女人喎,
你黎我的世界,又或者比我進入你的世界呀

:smile_o04: 你今日咁耐都無見過身邊有女人?

引用:
原帖由 niks 於 2014-7-31 04:27 PM 發表 查看引用來源

你就邊度都坐得。。。 你想坐邊呀?? @## v##@

坐我坐緊個度:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆