上一頁下一頁
發新話題

新相 P. 122 1828# FINAL part 3 P.112 最新report *公主餓了

收藏  |  訂閱
1.9k  234.0k

掌摑就細力D!patpat就可以大力

引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-10-9 01:26 AM 發表 查看引用來源

如果比主人見到呢段post就好 哈哈..
小奴拒絕主人 自己都覺得有D過份.. . 多謝師兄提點 小奴以後一定會多D注意
主人好錫小奴 我諗主人未必會打小奴.. .

好多謝師兄 留言!
唔好以為我打奴既係唔鍚佢地, 啲奴知道我鍚佢地架, 不過當一玩主奴既時候就一定要進入狀態

我會當啲奴唔係人, 比狗更下賤, 只當佢地係一件性玩具, 作為奴既生存義意就係用佢三個賤穴幫我呢個主人出精

最後會用精液同埋黃金聖水作為獎勵, 當然玩完都會摸下頭, 鍚下一齊沖涼咁啦, 當然都要知道奴既接受程度去到邊

希望你主人會同你夾到啦

多謝各位師兄既推PO 支持
但係小妹明明 已經PO左相@@ P.60又要再PO?

引用:
原帖由 shortboy1 於 2012-10-9 01:29 AM 發表 查看引用來源
掌摑就細力D!patpat就可以大力

係呀, 掌摑都係侮辱多, 我鐘意侮辱奴, 打PAT PAT可以用"BIN" 打

引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-10-9 01:36 AM 發表 查看引用來源
多謝各位師兄既推PO 支持
但係小妹明明 已經PO左相@@ P.60又要再PO?
個個都鐘意睇相架啦, 尤其係小奴公主你身材咁勁, 我都支持你出相架, 當然話事權喺你手, 吹出同出文我都支持, 我最支持主奴POST

回覆884 #的帖子

太大力掌摑第二日返工好似唔係咁好

引用:
原帖由 SexDevil 於 2012-10-9 01:38 AM 發表 查看引用來源

個個都鐘意睇相架啦, 尤其係小奴公主你身材咁勁, 我都支持你出相架, 當然話事權喺你手, 吹出同出文我都支持, 我最支持主奴POST
哈哈 多謝師兄 成個POST 成日得幾個師兄推
一PO 相又益埋D CDROM 唔公平!:'):')

引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-10-9 01:40 AM 發表 查看引用來源

哈哈 多謝師兄 成個POST 成日得幾個師兄推
一PO 相又益埋D CDROM 唔公平!:'):')
HEHE, 冇話唔公平既, 有錢執我都衝去執, 其實我都係久唔久推下,

之前比你個名吸引左入黎, 雖然唔係講主奴, 但都寫得好有心機, 又久唔久有相,

點知今日講主奴, 點都大大力推一野

引用:
原帖由 shortboy1 於 2012-10-9 01:39 AM 發表 查看引用來源
太大力掌摑第二日返工好似唔係咁好

公主唔洗返工~

公主身材真係正到不得了,對波咁大,對腳仲要咁sexy 仲要著黑絲
文章都寫得好精採,搞到脹起左個帳蓬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆